Bezoek Gouverneur Nel Sangers aan onze club

Bezoek Gouverneur

Op 21 januari jl. bezocht gouverneur Nel Sangers onze Rotaryclub. Het was een inspirerende en geslaagde avond met nuttige tips voor vernieuwing, verjonging, anders kijken en anders denken, maar vooral laten weten en zien dat wij een Rotaryclub zijn. De kernwoorden van dit jaar zijn: Vitaliteit, Flexibiliteit en Zichtbaarheid.

 

Culinaire Wandeling 2019

CW2019

Het was weer smullen en genieten geblazen tijdens de Culinaire Wandeling 2019 met als hoogtepunten een bezoek aan het Raadhuis van Hilversum en natuurlijk de heerlijk gerechten van Bazs, Paisan, Baak en YourCoffee. De opbrengst ging volledig naar project Operation Hernia.

 

Santa Run Hilversum 2019

SantaRun2019

Met ruim 300 lopers is de Santa Run Hilversum 2019 op zondag 15 december 2019 een mooi succes geworden. Er waren dit jaar twee goede doelen waar de lopers en sponsoren zich voor hadden ingeschreven. Namelijk voor de Nationale Nierstichting en voor de Hilversumse rolstoeltennister Wendi Schutte, die met deze donatie weer een stukje dichterbij hoopt te komen om de Para-Olympische Spelen in Parijs in 2024 te halen. Traditioneel werd het startschot gegeven door Burgemeester Pieter Broertjes.

 

Heel Hilversum Helpt 2012

31 - 31 december:Heel Hilversum Helpt 2012

Video verslag van Heel Hilversum Helpt 2012, waarbij de opbrengst gaat naar Wereld Ouders.

 

Speelgoedbank Hilversum, een mooi initiatief van Rotaryclub Hilversum3

14 november - 30 juni:Speelgoedbank Hilversum

Op zaterdag 14 november 2015, is Speelgoedbank Hilversum officieel geopend in het bijzijn van Wethouder Arjo Klamer, Rotary gouverneur Wouter Pijzel en niemand minder dan.... Sinterklaas!

Davy Klaassen van Ajax speelde een hoofdrol in een unieke ludieke 'openingsfilm' en benadrukte in een persoonlijke boodschap zijn warme hart voor het speelse initiatief van Rotary Hilversum3!

Het mooiste van alles: in de ochtend vóór de officiële opening hebben we al 32 kinderen (!) op bezoek gehad en blij kunnen maken met speelgoed en boeken!

Zie ook speelgoedbankhilversum.nl en https://www.facebook.com/spbhilversum/.
Bijgaand enkele foto’s van de opening.

 

Culinaire Wandeling Hilversum op 12 juni 2016

12 - 12 juni:Culinaire Wandeling Hilversum

Onder het motto 'De gang er in voor de jeugd' heeft Rotaryclub Hilversum3 een culinaire wandeling georganiseerd in het centrum van Hilversum. De opbrengst van deze actie, ruim €3000, wordt besteed aan kansarme kinderen uit de buurt die wel een (ver)zetje kunnen gebruiken.

 

RC Hilversum geeft €1000 aan 2 goede doelen

4 - 4 oktober:

Namens de Rotaryclubs Hilversum3 en Hilversum-West nemen respectievelijk Thijs Glimmerveen van het op te zetten Calistenics park in Hilversum en Huib Lloyd van Stichting Jarige Job een cheque van €1000 in ontvangst om hun goede doel te steunen. Het geld is bijeengebracht door het houden van een wijnproeverij.

 

Culinaire wandeling 2018

10 - 10 juni:CW2018

De culinaire wandeling vind dit jaar plaats op zondag 10 juni.
De opbrengst gaat dit jaar wederom naar Operation Hernia.