Culinaire wandeling 2018

De culinaire wandeling vind dit jaar plaats op zondag 10 juni.
De opbrengst gaat dit jaar wederom naar Operation Hernia.

 

Culinaire Wandeling Hilversum op 12 juni 2016

Culinaire Wandeling Hilversum

Onder het motto 'De gang er in voor de jeugd' heeft Rotaryclub Hilversum3 een culinaire wandeling georganiseerd in het centrum van Hilversum. De opbrengst van deze actie, ruim €3000, wordt besteed aan kansarme kinderen uit de buurt die wel een (ver)zetje kunnen gebruiken.

 

Speelgoedbank Hilversum, een mooi initiatief van Rotaryclub Hilversum3

Speelgoedbank Hilversum

Op zaterdag 14 november 2015, is Speelgoedbank Hilversum officieel geopend in het bijzijn van Wethouder Arjo Klamer, Rotary gouverneur Wouter Pijzel en niemand minder dan.... Sinterklaas!

Davy Klaassen van Ajax speelde een hoofdrol in een unieke ludieke 'openingsfilm' en benadrukte in een persoonlijke boodschap zijn warme hart voor het speelse initiatief van Rotary Hilversum3!

Het mooiste van alles: in de ochtend vóór de officiële opening hebben we al 32 kinderen (!) op bezoek gehad en blij kunnen maken met speelgoed en boeken!

Zie ook speelgoedbankhilversum.nl en https://www.facebook.com/spbhilversum/.
Bijgaand enkele foto’s van de opening.

 

RC Hilversum geeft €1000 aan 2 goede doelen

Namens de Rotaryclubs Hilversum3 en Hilversum-West nemen respectievelijk Thijs Glimmerveen van het op te zetten Calistenics park in Hilversum en Huib Lloyd van Stichting Jarige Job een cheque van €1000 in ontvangst om hun goede doel te steunen. Het geld is bijeengebracht door het houden van een wijnproeverij.

 

Wijnproeverij succesvol verlopen

De wijnproeverij, georganiseerd door RC Hilversum3 en Hilversum-West is succesvol verlopen. Meer dan 50 bestellingen zijn al genoteerd. De opbrengst gaat naar twee fantastisch goede doelen!