© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Kerstmarkt en Lampionnentocht

Rotaryclub Jacobswoude organiseert de jaarlijkse Kerstmarkt

De kerstmarkt is afgelast in verband met de weersomstandigheden

Door de te verwachten harde wind zijn in het land diverse kerstmarkten afgelast. Helaas geldt dat ook voor de kerstmarkt in Leimuiden. Op het dorpsplein zijn niet genoeg mogelijkheden om de tent veilig te verankeren. En met windkracht 8 ga je ook niet lekker rondwandelen. Niets aan te doen maar wel heel vervelend voor iedereen die al tijd heeft besteed aan de voorbereiding en natuurlijk voor iedereen die van plan is te komen. 

Zaterdag 14 december vanaf 16.00u beperkte verkoop en feest Bij René

Wat? 

Ondanks dat de kerstmarkt niet doorgaat is er wel feest Bij René: muziek, zang, drankjes en hapjes. Plus verkoop van kerststukjes, oliebollen en chocola. Kom kijken en doe mee!


Programma Kerstmarkt: Traditioneel gezellig en lekker!

Proef onze glühwein, oliebollen en verse frites met huisgemaakte pindasaus. Koop loten voor het rad van fortuin en win prachtige prijzen. Met de vintage kleding straalt u met kerst als nooit tevoren.

Goed doel: AED 

De opbrengst van deze activiteiten komt ten goede aan de EHBO Leimuiden voor een extra AED in het dorp. Met de plaatsing van een AED verbetert de dekking van deze levensredders in Leimuiden. 

Standhouders:

Lampionnentocht

Voor de kleintjes is er dit jaar een lampionnentocht door het dorp: start op zaterdag om 17.30 u bij de ingang van de kerstmarkt en na afloop natuurlijk warme chocolademelk. 

Sponsoren

Dit evenement wordt georganiseerd door Rotaryclub Jacobswoude maar is niet mogelijk zonder de inzet van onze sponsoren: 

Hoofdsponsor:

Sponsoren: