© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Welkom bij Rotary Kinderdijk
We organiseren het Rotary Groot Dictee
De Fietsmolentocht
En bezorgen onze kwetsbare ouderen een mooie dag
We steunen Shelterbox
En het Sofia Kinderziekenhuis
En stichting Make-A-Wish
Stichting Ambulance Wens
Wil je meedenken en -doen?

Service Above Self

Nieuws

Onze club

Wij zijn een club van 32 mensen die zich willen inzetten voor de wereld om ons heen. Hoe? Bijvoorbeeld door geld in te zamelen voor een goede doelen. Of om zelf te handen uit de mouwen te steken. Of om anderen op weg te helpen door je eigen netwerk te gebruiken. 


Misschien is Rotaryclub Kinderdijk ook wel wat voor jou. Bijvoorbeeld als je open staat voor maatschappelijke ontwikkelingen. Of als je het leuk vindt jouw netwerk te delen met die van een ander. Met zo’n groep op te trekken is gewoon en bijzonder tegelijk.


Meer over onze club


Wat is Rotary?

Rotary is een wereldwijde humanitaire service organisatie, die zich lokaal en wereldwijd inzet voor maatschappelijke doelen. De laatste jaren heeft Rotary International zich sterk gemaakt voor het uitroeien van polio en hoewel polio voor bijna 99% als ziekte is uitgebannen, vraagt de laatste 1% nog een enorme inspanning.

Sinds 1985 heeft Rotary meer dan 1 miljard dollar voor de ‘End Polio Now’ bij elkaar gebracht en zodoende meer dan 2 miljard kinderen kunnen immuniseren in 122 landen. 


Meer lezen over Rotary