© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
RC Lansingerland neemt gouden estafetteschep over
Lees meer
Handen uit de mouwen op de speelgoed- en kinderkledingbeurs
lees meer
Maarten van den Bosch draagt voorzittershamer over aan Susanne Coppen
Lees meer
Paul Harris Fellowship uitgereikt aan inkomend voorzitter Susanne Coppen
meer informatie over het Fellowship
Rotaryclub Lansingerland In Actie tijdens Avond4daagse Lansingerland
Rotary Bouwt met steentjes voor een mooi doel
Lees meer
Lezing Public Affairs tijdens clubavond
Kerstmarkt 2022
Inkomende voorzitters 2024-2025 (c) Ruben Timman
Bekijk de impressie

Je bent van harte welkom!

'Een fijne club met handen-uit-de mouwen mentaliteit', zo omschrijf ik als voorzitter van Rotaryclub Lansingerland onze club graag. Maar betrokkenheid bij en deel uitmaken van is zoveel meer: gezellige clubbijeenkomsten, interessante lezingen, leuke activiteiten én hulp bieden waar nodig en mogelijk. We zijn een gemengde club, leeftijd 35 - 75 jaar, wervend tussen 30 en 60 jaar. 

Dat mogen we niet alleen voor onszelf houden! Daarom nodig ik jou uit voor een kennismaking. Klinkt dit interessant of wil je meer weten? Kom dan langs bij onze club, we leren je graag kennen.
Stuur een berichtje via >het formulier of bel me op 06 1595 9282

dan spreken we af wanneer we elkaar treffen.

Susanne Coppen,
voorzitter Rotaryclub Lansingerland 

Clubbijeenkomsten

Rotaryclub Lansingerland komt eens in de twee weken bij elkaar op een wisselende locatie in Berkel en Rodenrijs. Meer informatie lees je op clubinfo.

Rotary in het kort

Rotary is een internationale club van meer dan 1 miljoen gemotiveerde mannen en vrouwen uit verschillende beroepsgroepen. Zij zetten zich belangeloos in voor de gemeenschap, dichtbij en veraf.

Vriendschap en ethisch handelen is voor hen belangrijk. Rotary is als 'goede doelen organisatie' een toonaangevende wereldspeler. Uitgebreide informatie is te vinden op de website van Rotary in Nederland

Rotary steekt handen uit de mouwen bij de kleding- en speelgoedbeurs

Op zaterdag 23 september waren enkele van Rotaryclub Lansingerland leden weer in de weer op de jaarlijkse kleding- en speelgoedbeurs van De Speelhut. 

Als een vrijwilligersorganisatie helpen we graag andere vrijwilligersorganisaties en De Speelhut is daar geen uitzondering op. Het is altijd fijn om een handje te helpen en zeker in deze tijden waarin recycling en hergebruik belangrijker zijn dan ooit.

Wil je ook meedoen met onze club en deel uitmaken van dit soort mooie initiatieven? We verwelkomen nieuwe leden met open armen. Samen kunnen we nog meer verschil maken in onze gemeenschap. Vul het contactformulier in en ontdek hoe je lid kunt worden en bijdragen aan de positieve veranderingen die we samen realiseren!


Rotary Bouwt: plezier voor jong en oud!

Een geslaagde handen-uit-de-mouwen-activiteit voor jong en oud georganiseerd door Rotary Lansingerland. De opbrengst gaat naar een mooi doel. Rotaryclub Lansingerland organiseerde Rotary Bouwt voor het eerst in januari 2023.

Rotaryclub Lansingerland organiseerde op basisschool De Klipper (locatie Gouden Uillaan) de eerste editie van 'Rotary Bouwt': een blokken bouwmiddag. Er werd door de deelnemers onder begeleiding van een ervaren Legobouwer creatief gebouwd met LEGO®, een echte bouwuitdaging! De gehele opbrengst van dit evenement werd gedoneerd worden aan project Dokhaven.

Deelnemers schreven zich in als team van twee personen (twee kinderen of een volwassene en een kind) of als individu. Uiteindelijk was de deelnemerslijst volgeboekt en kwam een mooi bedrag beschikbaar voor het goed doel.

Een volgende Rotary Bouwt staat inmiddels weer in de planning.