© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Repair Café Heythuysen geopend
Bekijk hier!
People of Action
850 End Polio Now Tulpen in Leudal
Lees meer
Recordopbrengst Aspergeweekend!
Lees meer
Overdracht gouverneursstokje
Lees meer

Rotary Leudal is een dynamische club van bijzonder gewone mensen die maatschappelijk betrokken zijn.

Alle leden willen persoonlijk groeien en en iets van zichzelf geven, voor een ander.  

Welkom

Rotary Leudal - People of Action

Rotary Leudal is een dynamische club van bijzonder gewone mensen uit heel verschillende beroepen en expertises. Verschillend in ervaring, leeftijd, levensbeschouwing, identiteit en achtergrond.

Allemaal zijn we maatschappelijk betrokken. Alle leden willen persoonlijk groeien en iets van zichzelf geven. We houden van aanpakken met als missie; GEVEN - DELEN - LEREN voor meer welzijn van iedereen.

Daartoe stimuleren we elkaar o.a. met dialoog, discussies en spreekbeurten tijdens onze wekelijkse bijeenkomsten die inspirerend, leerzaam en onderhoudend zijn. Beschouwend met een vleug humor in vriendschappelijkheid. 

Bedrijven en organisaties worden bezocht en regelmatig houden leden inleidingen over hun vak, over nieuwe ontwikkelingen en over hun persoonlijke levensloop. Ook de persoonlijke ontwikkeling van jongeren met internationale Rotary programma's wordt door onze club gefaciliteerd.

We zijn trots op tientallen lokale projecten die we hebben geïnitieerd en ondersteund. Maatschappelijke thema's die momenteel in Leudal onze bijzondere aandacht hebben zijn duurzaamheid, educatie, zorg, immigratie.

Ook dragen we met acties bij aan het wereldwijde programma 'End Polio Now' en ondersteunen we het internationale 'Waterplatform' voor schoon water, sanitaire voorzieningen en hygiëne.

Met 45 leden is Rotary Leudal al bijna 50 jaar verbonden aan Rotary International.

Stuur je vragen, suggesties of concrete ideëen aan communicatie@rotaryleudal.nl. Wij staan graag tot je dienst! 

Wekelijkse bijeenkomst

Elke woensdagavond vanaf 17.45 bij Restaurant de Vogelmolen in Haelen.

Rotary Focusgebieden

Rotary zich in voor gemeenschappen over de hele wereld, elk met hun eigen problemen en behoeften. Rotarians hebben de wijze waarop ze deze noden proberen te lenigen voortdurend aangepast en verbeterd en een breed scala aan serviceprojecten uitgevoerd. De meest succesvolle en duurzame Rotary serviceprojecten zijn steeds die projecten die zijn gericht op een van de volgende gebieden:

 

• Vrede en conflictbeheersing

• Preventie en behandeling van ziekten

• Water en sanitatie

• Gezondheid van moeder en kind

• Basisonderwijs en alfabetisering

• Economische en sociale ontwikkeling

• Leefmileu


Meer informatie