Welkom op de website van Rotary Club Naarden-Bussum. Interesse? Neem gerust contact met ons op!

Rotaryclub Naarden-Bussum

Inhuldigingsdag 2015 - Naarden

Rotaryclub Naarden-Bussum bestaat uit 40-45 leden. De doelstelling van onze club komt kernachtig tot uitdrukking in de lijfspreuk van Rotary: "Service Above Self".


Bij Rotary betekent dat je bereid bent iets van jezelf te geven. Dat je dienstbaar wilt zijn aan de samenleving, en dit in de praktijk ook zichtbaar wilt maken. Niet alleen door het mede opzetten van lokale of globalere fundraising projecten, maar ook door het ter beschikking stellen van je (vak)kennis. En ook door bezinning op het eigen professionele en maatschappelijk functioneren. De opzet van de Rotary organisatie nodigt daartoe uit. De open communicatie van de honderdduizenden leden verbindt rotarians over de hele wereld - op basis van het essentiële beginsel: dienstbaarheid.

Onderlinge vriendschap verschaft de basis voor open gedachtenwisseling en hechte samenwerking.


Als u dit aanspreekt is het misschien interessant voor u meer informatie over onze Rotaryclub te verkrijgen. Die willen wij u graag geven. Bovenaan deze pagina vindt u contactgegevens.

KEEP THE HEARTBEAT GOOI-ING

 Keep the Heartbeat GOOI-ing!!


Red levens, leer reanimeren

In Nederland krijgen dagelijks 40 mensen een hartstilstand. Omstanders kunnen levens redden! Als ze kunnen reanimeren tenminste.

Keep the heartbeat going!

Als op middelbare scholen reanimatieonderwijs wordt gegeven kan straks elke burger reanimeren. In Nederland leerden al ruim 50.000 leerlingen reanimeren. De Hartstichting zet zich hiervoor in. Een Rotaryclub in Maastricht heeft dit opgepakt en het project Keep the heartbeat going genoemd.

Keep the Heartbeat Gooi-ing

Met Keep the Heartbeat Gooi-ing wil Rotary Naarden/Bussum reanimatieonderwijs in 't Gooi op de kaart zetten.

Wat willen we bereiken?

Alle jongeren in 't Gooi krijgen reanimatieonderwijs zodat een nieuwe generatie klaarstaat om te reanimeren als er iemand ieen hartstilstand krijgt. Reanimatieonderwijs moet verankerd worden in het onderwijs.

Lees méér

Santa Run 14 december

Zaterdag 14 december 2019 zal de eerste Santa Run in Naarden-Bussum plaatsvinden!

In het stadshart van Bussum rennen of wandelen enkele honderden kerstmannen, -vrouwen en -kinderen een mooie route door het centrum van Bussum. Deze wandel/run gaat in de middag om 15.00 uur van start op het plein bij de Wilhelminakerk en gaat over een parcours van ongeveer 2.8 km.

Burgemeester Han ter Heegde geeft het startschot en loopt zelf ook mee! Het belooft nu al een fantastisch evenement te worden en het begin van een geweldige traditie.

Na inschrijving ontvang je een compleet Kerstmannenpak, rugnummer en na afloop ook nog een medaille!
Deze medaille zal worden uitgereikt door Johan Vroegindeweij, voorzitter van de Rotaryclub Naarden-Bussum.

De opbrengst van deze Santa Run gaat naar twee goede doelen:

De Nierstichting

Keep the HeartBeat Gooi-ing

lees meer!

Wilt u meer weten over onze Rotaryclub? Wij informeren u graag!