© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotaryclub Neede

Hartelijk welkom op de website van Rotary Club Neede

De Rotary organisatie heeft wereldwijd ongeveer 1,2 miljoen leden verdeeld over 35.000 lokale clubs met leden uit diverse beroepen.

Door deze verschillende beroepsmatige achtergronden en hun netwerk, kunnen de leden van betekenis zijn voor het realiseren van steun voor goede doelen.

Een van de ruim 450 Nederlandse clubs is club Neede. Deze club is ruim 65 jaar geleden ontstaan en heeft leden uit de plaatsen Eibergen, Neede en Haaksbergen.

Door middel van eigen inzet van de leden en het werven van sponsoren wordt jaarlijks geld ingezameld voor goede doelen.

Een van de bekende acties die regelmatig wordt gehouden is SterrenStralen. Dit is de grote kerstactie voor kinderen in de knel die jaarlijks samen met Rotary club Haaksbergen wordt georganiseerd. De opbrengst wordt rechtstreeks besteed aan kinderen en gezinnen in het verzorgingsgebied Eibergen, Neede en Haaksbergen die een cadeau hard nodig hebben.

Daarnaast wordt door andere projecten geld ingezameld voor wisselende doelen.

Voor een overzicht de diverse projecten in de afgelopen jaren kunt u de doelen en donaties op het tabblad goede doelen zien.
Rotary club Neede heeft partnerclubs in Engeland (Rotary club Barnsley) en in Duitsland (Rotary club Coesfeld).


Door Rotary club Coesfeld zijn we van harte uitgenodigd op vrijdag 11 augustus vanaf 18.30 in de 'Alta Tenne' Sunderhook 3 in Gronau-Epe. 

Ook zijn wij uitgenodigd voor het 100 jarig jubileum van Rotary club Barnsley op 17 november. 

Programma van de komende weken:


7 juni: Bezoek aan museum de Scheper, na het diner in het Muldershuis. Degenen die een museumjaarkaart hebben worden verzocht die mee te nemen. De kosten van de rondleiding (€ 5 p.p.) worden later verrekend.


14 juni: Clubzaken. De commissies kijken terug op hun jaar.

21 juni: terugblik van de voorzitter

28 juni: bestuurswissel. bijeenkomst met partners


Op 15 juli vieren de Rotary clubs in Twente het 100 jarig betaan van Rotary in Nederland.ROTARY CLUB NEEDE KOMT OP WOENSDAGAVOND BIJEEN OM 17.30 UUR BIJ RESTAURANT HET MULDERSHUIS, MALLUMSE MOLENWEG 114 TE EIBERGEN.

LEDEN VAN ANDERE ROTARYCLUBS ZIJN VAN HARTE WELKOM DE AVOND TE BEZOEKEN.

KONDIG UW BEZOEK EVEN AAN BIJ DE SECRETARIS.