© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotaryclub Nieuwegein organiseert 'Nieuwegeinse Benefietavond'

NBC

Rotaryclub Nieuwegein krijgt regelmatig verzoeken om activiteiten financieel of door inzet van vrijwilligers te ondersteunen. Daar probeert men zoveel mogelijk gehoor aan te geven. Echter: de club is helaas niet groot genoeg om aan alle verzoeken te kunnen voldoen.

Daarom organiseert Rotaryclub Nieuwegein dan ook een benefietavond en wel op zaterdag 9 november 2019. Het doel is geld in te zamelen voor een aantal door Nieuwegeiners aan te dragen initiatieven en lokale goede doelen. Dit kan van alles zijn: van het opknappen van het speeltuintje om de hoek tot het kopen en plaatsen van AED-apparatuur in de openbare ruimte. Voor de voorwaarden: www.rotaryevent.nl

De club verzorgt de (social) media-aandacht, zodat deze ‘Nieuwegeinse Benefietavond’ een groot succes zal zijn. De aangemelde Initiatieven zullen op de speciaal voor dit doel gemaakte website te vinden zijn, waarbij de bewoners van Nieuwegein kunnen stemmen op het initiatief, dat hun voorkeur kan wegdragen. De initiatieven met de meeste stemmen gaan door naar

de ‘Nieuwegeinse Benefietavond’. Daar mogen de aanwezigen hun voorkeur uitspreken en verdeelt de club de netto-opbrengst over de initiatieven met de meeste stemmen met een maximum van € 5.000 per project.

De ‘Nieuwegeinse Benefietavond’, een evenement dat u niet wilt missen: een avond met een uitgebreid diner en muzikale optredens. De aanwezigen sluiten de avond uiteraard dansend af!

Tickets voor deze avond: www.rotaryevent.nl/tickets

Meer informatie: www.rotaryevent.nl