© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
15e sport-en Speldag
Sport-en Speldag
Sportschoenen voor Vluchtelingen
Link naar artikel
Nieuwegein helpt Oekraïne
NHU
Week van de Open Clubbijeenkomsten
WOC
NL Doet
NLDOet
Faceshields voor Reinaerde
Nieuwegeinse Benefietavond
Verkoop Vrijmarkt Vreeswijk
Bijdragen aan projecten

Welkom op de website van Rotaryclub Nieuwegein

Welkom

Rotaryclub Nieuwegein is een energiek netwerk van maatschappelijk betrokken mensen  die met hun activiteiten een bijdrage willen leveren aan de Nieuwegeinse samenleving, contacten tot stand willen brengen en natuurlijk steun willen bieden aan elkaar.

Om dit te kunnen bereiken, is de club zo breed mogelijk samengesteld, qua beroep, sector en plaats in de maatschappij.  Een ieder lid van onze club heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een link met Nieuwegein. Dat kan zijn qua wonen, maar zeker ook qua werken.

Om dynamisch te kunnen blijven en om aan de vele vragen die we krijgen, te kunnen blijven voldoen, zijn we continue op zoek naar dames en heren, die ons  'dreamteam' willen komen versterken. 

Meer willen weten over Rotary? Willen weten wat Rotaryclub Nieuwegein doet? Willen bijdragen aan de 'community' van Nieuwegein? Een keer langs willen komen? Lid willen worden?  Voor alle vragen: rcnieuwegein@gmail.com!

Erik Asbreuk

Voorzitter 2023 - 2024

Meer....

Stichting Rotaryclub Nieuwegein

Uitreiking gelden door RC Nieuwegein

De belastingdienst heeft de 'Stichting Community Service Rotaryclub Nieuwegein' van Rotaryclub Nieuwegein de ANBI status verleend.


De stichting beheert financiële middelen, die zij verkrijgt uit bijdragen van leden, donaties van begunstigers en door inzameling van fondsen door activiteiten van de leden.

Informatie over de stichting is te vinden onder de tab 'ANBI' hierboven of per mail via de secretaris: rcnieuwegein@gmail.com

Meer....