© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Kaarten aktie Rotary Nieuwkoop
Kaarten aktie Rotary Nieuwkoop
Hulp bij schoolwerk
Sinterklaasactie
Rotary Nieuwkoop helpt
Dorpsboerderij Nieuwkoop
Rotary steunt lokaal
Meet en Greet 12 maart 2020
In Nieuwkoop start uw Rotary leven
Iedere dinsdag in het Rechthuis

Rotary Nieuwkoop actief op vele fronten..

Otterloop 2021 was een groot succes!

Ook in 2021 heeft de Rotary Club Nieuwkoop weer een bijzondere Corona-vrije wandeling in de natuur georganiseerd op zaterdag 25 september. Het weer was boven verwachting goed en zorgde voor een prima sfeer bij de rond de 400 deelnemers. Velen hadden zich via de KNWB aangemeld voor de 6, 10, 15 of 25 km wandeling door de polders van Nieuwkoop.

In de loop van 2022 gaat de 'Otterloop 2022' worden georganiseerd, die op zaterdag 24 september gaat plaatsvinden! Meld je op tijd aan op de site www.otterloop.nl !

Samen fietsen in het Groene Hart!

In 2021 vond de start plaats van 'Fietsmaatjes Nieuwkoop'.

Fietsmaatjes, een vrijwilliger en een gast, maken samen heerlijke fietstochten op een duofiets met elektrische trapondersteuning. De gasten kunnen of willen niet meer zelfstandig fietsen; met hun fietsmaatjes kunnen zij samen fietsen. Samen hebben de fietsmaatjes gezellig contact, genieten van de omgeving en zijn gezond in beweging. Fietsmaatjes maakt mensen blij!

Rotary Nieuwkoop doet ook mee aan 'Fietsmaatjes'.

RC Nieuwkoop is aktief met NL DOET!

Een kas voor de Dorpsmoestuin

Afgelopen jaar heeft Nieuwkoop een Dorpsmoestuin gekregen. Een mooie ontmoetingsplaats voor en door Nieuwkopers waar biologische groenten en fruit worden gekweekt.

Met een enthousiaste groep vrijwilligers zijn we begonnen het mooie stuk grond onder aan de dijk naast de Dorpsboerderij te maken tot een plek waar het fijn is om te zijn en te werken. En waardoor we natuurlijk met elkaar kunnen genieten van de prachtige opbrengsten van de moestuin.

We hebben de wens om een kas te plaatsen, zodat we makkelijker voor kunnen zaaien en ook planten zoals tomaten, komkommer en paprika kunnen laten groeien. 

Hartelijk dank dat dat dit jaar door de Rotary en de Otterloop mogelijk kan worden gemaakt. We hebben al een plekje gereserveerd waar de kas kan komen te staan.

Kom kennismaken met deze actieve club