Rotary Nieuwkoop actief op vele fronten..

Rotary steunt verenigingen

Op 22 september organiseert Rotary Nieuwkoop in samenwerking met Natuurmonumenten wederom het wandelevenement De Otterloop. Een wandeltocht voor jong en oud door het practige natuurgebied van Noorden en Nieuwkoop. De gelden die daaruit verkregen worden gaan deels naar lokale goede doelen:

  • Participatie Academie, Nieuwkoop
  • Stichting !Triggr, Ter Aar
  • Het Hertenkamp, Nieuwkoop
  • Ijsvermaak Noorden

Meedoen voor een fijne dag én het goede doel!


Inschrijven via WWW.OTERLOOP.NL

Meet & Greet levert werk op

Op 13 februari organiseerde Rotary Nieuwkoop een Meet & Greet avond waar we daadwerkelijk verbinding realiseerden tussen statushouders, ondernemers en buurtgenoten in de gemeente Nieuwkoop. De dertig in samenwerking met de gemeente geselecteerde statushouders (Kleine kennis van de Nederlandse taal was wenselijk) hadden speeddates met de lokale ondernemers.

  

Het resultaat mag er zijn: 8 mannen zijn inmiddels fulltime aan het werk. 


We zijn er trots op dat we dit met elkaar hebben kunnen bereiken.Cheque voor St Spot Tanzania

Dinsdag 28 augustus heeft Bas Groen een cheque van € 7500 overhandigd aan Els de Wit en Kees Kempenaar van Stichting Spot Tanzania. Dit bedrag is het resultaat van sponsorwandeltocht "de Otterloop 2017".

Deze stichting werkt al ruim 20 jaar aan de verbetering van de drinkwatervoorziening in het bergachtige gebied van de regio Tanga in Tanzania. Door hun werk worden nu al 45000 mensen voor zien van schoon drinkwater