© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Santa Run Oosterhout 16 december 2023


Zaterdagmiddag 16 december vult de Markt in Oosterhout zich weer met honderden kerstmannen. Rotaryclub Oosterhout-Regio is alweer gestart met de organisatie van deze gezellige goede doelenloop.

Verbindend evenement voor kerst

In 2013 werd de Rotary Santa Run Oosterhout voor het eerst georganiseerd. In de daaropvolgende jaren groeide de kerstmannenloop uit tot een gezellig evenement dat veel inwoners van Oosterhout en omgeving net voor de kersttijd samenbrengt en verbindt. Zo spannen vertegenwoordigers van de goede doelen zich op allerlei manieren in, om zoveel mogelijk lopers te werven voor hun goede doel. Gemeente Oosterhout, bedrijven en verenigingen dragen hun steentje bij door een sponsorbijdrage of hulp bij de organisatie. En de honderden kerstmannen maken er op de dag zelf een groots en gezellig Oosterhouts feest van. De kers op de taart is natuurlijk dat de opbrengst na afloop aan de diverse lokale goede doelen kan worden uitgereikt. 

Samen lopen voor een goed doel

Zaterdagmiddag 16 december 2023 vindt alweer de negende editie van Santa Run Oosterhout plaats. Alle lopers kunnen bij hun aanmelding kiezen voor welk goed doel zij willen meedoen. Daarnaast gaan de goede doelen en hun behartigers (scholen, sportclubs) ook zelf op zoek naar deelnemers. Samen met initiatiefnemer Rotary Oosterhout Regio en sponsoren hopen zij veel ‘kerstmannen’ op de been te krijgen. Zo kan na de gezellige loop weer een mooi bedrag aan de goede doelen worden uitgereikt!


Meer informatie over Santa Run Oosterhout