© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

DE ZORGNIJVERIJ 21-10-2016

Recent werd De Zorgnijverij in Barendrecht verrast met een gift van Rotaryclub Rhoon-Barendrecht. Namens de club reikte Hein Sabel een check uit van2.500 euro aan Erna Noordijk, Directeur-Bestuurder van de Zorgnijverij. De Zorgnijverij biedt dagbesteding aan circa 50 jongeren en jongvolwassenen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychische stoornis.

Nog niet zo lang geleden werd het pand van de buren aangekocht en dat wordt nu verbouwd en geschikt gemaakt voor zorg. Een onderdeel daarvan is de inrichting van een wasruimte waar cliënten leren hoe kleding te wassen, drogen en strijken.

,,We zijn blij dat we opnieuw een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de Zorgnijverij. Het belang daarvan voor de lokale samenleving is groot en het is indrukwekkend om te zien met welke toewijding Erna en haar team de dagelijkse zorg voor haar rekening neemt en de organisatie verder heeft ontwikkeld en geprofessionaliseerd”, aldus Hein Sabel.
Erna Noordijk geeft aan: ,,Ik ben iedere keer weer onder de indruk dat er mensen en organisaties zijn die de Zorgnijverij een warm hart toedragen. Uiteraard gaan we met deze gift weer veel mensen blij mee maken!” Kijk voor meer informatie op zorgnijverij.nl. Voor Rotary kijk op rotary.nl/rhoonbarendrecht.