Rotary Rijssen Regge Regio maatschappelijk betrokken

Rotary Helpt!

Meer projecten

Rotary Rijssen Regge Regio

Mooie wandelactie voor de Voedselbank

RIJSSEN - De wandelaars die deelnamen aan de Bos en Heuveltocht op de laatste zaterdag van september, waren vol lof over de aangeboden routes en de organisatie.

De routes gingen grotendeels door de prachtige nieuwe natuur van het Reggedal en waren perfect bewegwijzerd. Ondanks minder goede weersvoorspellingen deden toch nog 163 wandelaars mee. Het weer bleef overigens tot laat in de middag prima. De Bos en Heuveltocht werd georganiseerd door de wandelafdeling van Atletiekvereniging Rijssen en Rotary Rijssen Regge Regio.

Het inschrijfgeld kwam volledig ten goede aan Voedselbank Rijssen-Holten. Een cheque van 1154,- euro (704,- euro van de wandelaars en de rest van giften) werd diezelfde zaterdag overhandigd aan vertegenwoordigers van Voedselbank Rijssen-Holten. Inmiddels kwam daar een bedrag van 100,- euro bij, dus kan in totaal 1254,- euro overgemaakt worden naar de lokale voedselbank.

Benieuwd geworden wat de Rotary zoal doet? 

Rotary Rijssen Regge Regio is een serviceclub met leden uit alle geledingen van de samenleving, met allemaal een ander vak of beroep. Dat leidt tot een bijzonder netwerk, een levendige sfeer en deskundige gespreks- en discussiepartners. 
Ben jij een geëngageerde professional of bestuurder en wil je eens een bijeenkomst bijwonen? Meld je aan via rotaryrijssen@gmail.com

Welkom

bij RC Rijssen