© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Met Rotary naar Muziektheater Cuypers

Met Rotary naar Muziektheater over Pierre Cuypers.

In het kader van het overlijden van Pierre Cuypers, 100 jaar geleden, biedt Rotary Roermond de mogelijkheid een bijzondere en unieke avond de voorstelling over deze grote Roermondse architect bij te wonen.

De bijeenkomst is op 15 september 2023 en start om 17.30u.

Vanaf 18:00u is er een diner buffet waarbij een aantal korte presentaties verzorgd rondom de voorstelling en het verbouwde theater. Het is de eerste voorstelling na de grondige verbouwing van Theater "De Oranjerie"

De voorstelling begint om 20.00u.

Met deelname ondersteun je ook een bijzonder goed doel: Stichting Leergeld Roermond en Roerdalen, die kinderen in armoede helpt mee te doen aan activiteiten met leeftijdgenootjes.

Kom naar deze prachtige voorstelling en neem uw collega’s, klanten, partner, familie, vrienden, buren, etc. mee en geniet van een bijzondere avond.

Kaarten voor deze bijzondere avond kosten €80 per stuk of 8 kaarten voor de totaalprijs van €600,- (4 voor €310).

Voor nadere informatie en het bestellen van kaarten kunt neem je contact op met cuypersrotary@gmail.com

Rotary is één van de grootste service organisaties ter wereld. Ruim 1,4 mln. leden zijn wereldwijd actief en dit jaar bestaan wij 100 jaar. Als ‘people of action’ zetten wij ons belangeloos in om vanuit een gedeelde passie en betrokkenheid het welzijn van mensen overal in de wereld te verbeteren.

Ook in Roermond is Rotary actief, om met aansprekende projecten het verschil te maken, zowel internationaal als voor onze lokale gemeenschap.