• Welkom bij Rotary Roosendaal
  • In 2018 organiseert Rotary de 40e Roosendaalse Beroepenervaringsavond
  • Rotary Roosendaal ondersteunt Inloophuis De Roselinde!
  • Rotary organiseert ook in 2018 weer de RYLA: Rotary Young Leadership Awards
  • Wat brengen Sinterklaas en Rotary dit jaar?
  • Evanston
  • informatie op deze site informatie
  • _________________ kopij hier
Welkom bij Rotary Roosendaal

ROTARY ROOSENDAAL

WELKOM

Rotary Roosendaal is met circa 45 leden onderdeel van de wereldwijde Rotaryorganisatie: een krachtig netwerk met 1,2 miljoen vrijwilligers.

De doelstelling van Rotary komt kernachting tot uitdrukking in de lijfspreuk; Service above Self. Dit betekent dat je bereid bent iets van jezelf te geven, dat je dienstbaar wilt zijn aan de samenleving en dit in de praktijk ook zichtbaar wilt maken.

Rotary is een netwerk, waarbinnen de leden bereid zijn om hun (vak)kennis ten dienste te stellen van de gemeenschap en direct of indirect deel te nemen aan charitatieve en educatieve projecten gebaseerd op het essentiële grondbeginsel: Service

De vijf  ‘Avenues of Service’ vormen de hoeksteen en het grondvest van Rotary waarop de activiteiten van onze club zijn gestoeld.

5 AVENUES

Dit is Rotary

Play videoWat doet Rotary? (video)

Wat doet Rotary? Waar staat Rotary voor? Bovenstaande video toont de doelen en activiteiten van Rotary. 

 

RYLA 2017 te Hoeven

RYLA is een Rotary-Rotaract activiteit waarbij jonge mensen van 18 tot 26 jaar gedurende een intensief weekend uitgedaagd worden om via inspanning en ontspanning hun leiderscapaciteiten te ontdekken en te ontwikkelen. Ook in 2017 organiseer Rotary de RYLA: Lees meer

LET'S PLAY

Onze club levert elk jaar een bijdrage aan dit evenement dat door club Steenbergen wordt georganiseerd. Kinderen tot 12 jaar met minder vakantiemogelijkheden worden tijdens de zomervakantie getrakteerd op een dag ontspanning

Activiteiten

BEROEPENERVARINGAVOND

Dinsdag 14 maart 2017 werd voor de 39e maal de beroepenervaringavond georganiseerd. Meer dan 950 leerlingen van VMBO, HAVO en VWO werden weer in de gelegenheid gesteld kennis te maken met allerlei beroepen ter oriëntatie en ondersteuning bij de keuze van de vervolgopleiding.

 

 

 Rotary Roosendaal organiseert

Rotary Roosendaal ondersteunt dit jaar Muziekvereniging Roosendaal. Bij deze jonge vereniging kan iedere individuele muzikant een plek vinden waar hij of zij zich thuis voelt doordat meerdere orkesten met verschillende ambities in één vereniging samen zijn. 


 http://internetbode.nl/roosendaal/eerste-editie-rotary-mosselfeest-goed-doel-312124


WELKOM BIJ ROTARY ROOSENDAAL