© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotaryclub Roosendaal-Donkenland

maandbrief september 2022

De papieren versie van het Rotary Magazine valt bij ons allemaal rond 27 september op de deurmat. Wij als gouverneurs zijn heel benieuwd hoe jullie het maandelijkse digitale magazine en de papieren versie bevalt. Vertel het alsjeblieft aan onze District Media Commissie (media.comm@rotary-d1610.nl).

De afgelopen periode heb ik bij mogen dragen aan een aantal geslaagde evenementen en activiteiten zoals de tandemtocht van Rotaract Club IJsselmonde, het mosselfestijn van RC Roosendaal en de verkoop van fris bij de Citytrail door RC Walcheren. (…)

Als je dan een activiteit organiseert kijk dan wel even of je het juiste logo gebruikt (…). Je kunt hier een korte handleiding voor correct gebruik vinden. (…)

Het moge inmiddels bekend zijn: in 2023 bestaat Rotary 100 jaar in Nederland. (…). Zie hier. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (…). Vandaar dat we nu al graag jouw aanmelding ontvangen bij DGE Anja Rijlaarsdam (gouv2023-2024@rotary-d1610.nl) of bij mij (gouv2022-2023@rotary-d1610.nl).

(…) De jaarlijkse campagne voor de verkoop van End Polio Now-tulpen is weer van start, de eerste bestellingen zijn binnen. (…) Bestellen kan via de secretaris van de club of via endpolionowtulp.nl. (…)

Iedereen heeft dromen, laten we ook in oktober er met elkaar voor kiezen ze waar te maken: Imagine Rotary!

Corine den Baars-Alberts,
Gouverneur D1610 2022-2023

lees hier de hele maandbrief

Steun onze Foundation!

Kies uit de volgende fondsen:

1.     Annual Fund

Hiermee vult u de TRF-districtskas voor de District Grants en Global Grants.

2.     Polio Plus Fund

Hiermee helpt u Polio de wereld uit. 
Uw donatie wordt verdrievoudigd door het Bill en Melinda Gates fonds.

3.     Endowment Fund

Voor legaten met een door u te bepalen doel.

Doneer hier