Welkom bij Rotaryclub Sassenheim

Rotaryclub Sassenheim

Rotary Club Sassenheim 

Wij zijn een actieve club van mensen die graag iets doen voor de samenleving. Want samen is meer mogelijk en dat geeft energie! In de loop van de jaren hebben wij al veel voor de lokale en internationale gemeenschap kunnen doen en dat willen we ook graag blijven doen.

Op deze website lees je meer over onze projecten en andere activiteiten.

Wil je in contact komen stuur dan even een mailtje naar secretaris@rotary-sassenheim.nl

Heb je een aanvraag voor een project, klik dan op de button hieronder voor meer informatie en de voorwaarden 

Aanvraag?

Een groot succes!

Amaryllis actie voor de Boomfeestdag

De verkoop van deze sfeervolle kerstattentie die je kunt weggeven aan relaties of gewoon aan familie en vrienden bleek een groot succes! 

Na 400 verkochte schalen moesten we de verkoop stoppen zodat we het allemaal nog op tijd konden inpakken en bezorgen. Op 21 november was het zover en hebben we coronaproof de schalen opgemaakt, ingepakt en bezorgd. Het was een hele leuke en waardevolle dag en ook fijn om weer eens op 1,5 meter met elkaar de handen uit de mouwen te kunnen steken. 

Door sponsoring van bijna alle onderdelen heeft deze actie meer dan €7500,- opgeleverd en kunnen de lespakketten van de Stichting Nationale Boomfeestdag worden aangeschaft. Deze lespakketten zijn bedoeld om kinderen van groep 6 (leeftijd 9-10 jaar) meer inzicht, kennis en begrip voor bomen en de natuur bij te brengen. We willen deze graag aan de basisscholen in de gemeente Teylingen schenken.

Kortom een succesvolle actie die zeker voor herhaling vatbaar is! 

Deze actie was een initiatief van Rotaryclub Sassenheim in het kader van het jaarthema "Oog voor de Natuur"