Rotary Schiedam, actief op vele fronten

Polio de wereld uit!

Rotary Schiedam bestrijdt polio met tulpen

Als onderdeel van Rotary International zet Rotary Club Schiedam zich in om  wereldwijd Polio te bestrijden. Dit doen zij door het verkopen van “End-Polio-Now”-tulpen, voor slechts €15 per doosje van 25 tulpenbollen. Door goede afspraken met o.a. de Bill & Melinda Gates Foundation gaat er per verkocht doosje uiteindelijk €30(!) naar het goede doel.


Polio bestrijding. 

Tot de jaren 80 kwamen er jaarlijks ca. 300.000 nieuwe gevallen van polio bij. Toen heeft Rotary International zich ten doel gesteld deze vreselijke ziekte te bestrijden. Inmiddels is de ziekte grotendeels uitgebannen, op enkele gevallen (veelal in conflictgebieden) na. Het is echter van groot belang de komende jaren het vaccinatieprogramma voort te zetten om te voorkomen dat polio weer de kop opsteekt.

RLI

Nu aanmelden voor training RLI voorjaar

Nu aanmelden voor training RLI voorjaar  

De tweede serie RLI training gaat  van start!

Na het grote succes van de eerste serie RLI cursus  vindt op verzoek en vanwege de bestaande wachtlijst een 2e RLI cursus plaats.

Tijdens 3 zaterdagen hoor je alles over Rotary : de geschiedenis, de 5 avenues en onze eigen goede doelen Rotary Foundation. Natuurlijk is er veel meer zoals ledenbeleid en – behoud, het maken van een strategisch plan voor je club, het geheim van succesvolle clubs wordt ontrafeld. De Rotarians van de eerste RLI cursus hebben het met een ruime 8 gewaardeerd.

Ben je geïnteresseerd geraakt en nieuwsgierig? Volg onderstaande link en laat je informeren.

 http://www.rotary-rli.nl/www.rotary-rli.nl/District_1600.html

Inmiddels zijn er vele aanmeldingen. Dus wil je nog dit Rotaryjaar mee doen? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan. Een 3e cursus zal hoogstwaarschijnlijk pas in het najaar 2019 zijn.

Aanmelden kan op h.f.verwey@gmail.com

Zie info

Maandbrief

mndbrf

Veel leesplezier met de maandbrief December 2018.

Lees meer

Maak Rotary zichtbaar in onze omgeving

 en laat anderen kennis maken met Rotary