© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Vriendschap moet je vieren
Fellowship in Dordrecht
Bedrijfsbezoek aan Nolet
Teamwork zeilweekend 2023
End plastic Soup
Fellowship weekend 2023
Kerstpakketten actie december 2023
Plastic rapen na de lunch

Rotary Schiedam, actief op vele fronten

Wie zijn wij?

Wij zijn een club van circa 25 leden die iedere donderdag tijdens de lunch op informele wijze bij elkaar komt. Onze leden zijn actief in zeer uiteenlopende beroepsgroepen. Wat ons bindt is onze maatschappelijke betrokkenheid en de belangstelling voor de professionele dilemma's in elkaars vakgebied.

Waar staan wij voor?

Vanuit de Rotarygedachte staan wij voor het dienstbaar opstellen aan de maatschappij en aan elkaar. Wij willen onze talenten en professionele ervaring gebruiken om actief een bijdrage te leveren aan de samenleving. Binnen Rotary heet dit Community Service. Deze Community Service bestaat bij onze club met name uit steun aan projecten en instellingen in Rotterdam die we in een aantal gevallen ook financieel ondersteunen.
 

Clubverband

Vrijwel iedere donderdag lunchen we bij De Markies aan de Buitenhavenweg . Na de borrel en de lunch is het de beurt aan de spreker, die in zijn voordracht een bepaald onderwerp uitdiept. De bijeenkomsten worden meestal door externe sprekers verzorgd, maar ook de eigen leden komen aan het woord. Soms over een onderwerp waar ze veel kennis van hebben, maar ook in de vorm van een vakbericht of heel persoonlijk levensbericht. Regelmatig gaan op bezoek bij interessante bedrijven of organisatie of ondernemen wij activiteiten in de buitenlucht.

Ben je nieuwsgierig? Je bent van harte welkom om een lunch bij te wonen en zo vrijblijvend met ons club kennis te maken.

SAVE THE DATE

Rotaryclub Schiedam organiseert een Jeu de Boules Toernooi voor het goede doel

Zet het alvast maar in je agenda en nodig alvast je vrienden daarbij uit.

INSCHRIJVEN: Vul het formulier: https://forms.office.com/r/qCHQqqYReY

Voor meer informatie kun je een email sturen naar Rotaryclubschiedam@gamail.com of een whatsappbericht naar John van Oudenaarde  0650275897.

Een team bestaat uit 3 of 4 personen. 

Agenda

13 Spreker

20 Clubzaken

27 In het teken van

JULI

04 Voorzitterswissel

zomerprogramma

19 & 26 juli 2 & 8 augustus

Bijdragen leveren aan Kidsbouwdorp 

Maak Rotary zichtbaar in onze omgeving

 en laat anderen kennis maken met Rotary