Welkom op de clubsite van Rotary Ter Aar e.o.

Rotary Ter Aar e.o.

Play video

Rotaryclub Ter Aar e.o. is opgericht op 10 juni 1991. Onze wekelijkse bijeenkomst houden wij op donderdagavond in Restaurant "De Oude School" aan de Kerkweg in Ter Aar. Na een gezamenlijke maaltijd wordt de clubavond ingevuld door gastsprekers of eigen sprekers. Tevens wordt regelmatig de voortgang van de projecten besproken.

ANBI

Ten behoeve van de fondsen voor deze projecten is de ANBI geregistreerde Stichting Community Service Rotary Ter Aar opgericht. Via deze link is meer informatie over deze stichting te vinden.

Aarlandenrit

Komende zomer wordt voor de vijftiende keer de Aarlandenrit gereden; een prachtige toertocht door het Groene Hart voor klassieke auto’s – ouder dan 30 jaar – en sportieve cabrio’s. Het oergezellig evenement omvat een lunch op locatie tijdens de rit en een barbecue, inclusief drankjes en live muziek voor sponsors en deelnemers op het Landgoed Ursula te Nieuwveen.

Aarlandenrit

Rotary Bike Challenge

De Rotary Bike Challenge is het fiets evenement van Ter Aar. Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of een recreatief fietser: bij de Rotary Bike Challenge maakt iedereen kans om te winnen. Het gaat er niet om wie de snelste is, maar wie het beste raadt wat zijn/haar gemiddelde snelheid wordt. En het mooiste is dat de deelnameopbrengst naar Hospicegroep Alphen  - Nieuwkoop gaat.

Bike challenge