Welkom op de clubsite van Rotary Ter Aar e.o.

Wie wij zijn

Play video

Wij zijn een serviceclub: een groep actieve mensen uit heel diverse beroepen, van allerlei leeftijden en uiteenlopende achtergronden en met heel veel verschillende kwaliteiten. We houden van samen eten, een informatief, aantrekkelijk en interessant programma en ook van handen uit de mouwen! We steunen op diverse manieren zinvolle initiatieven en projecten in onze omgeving en wat verder weg.

Aarlandenrit

De Aarlandenrit, een van de twee grote fundraisingsprojecten van Rotary Ter Aar, is een prachtige toertocht door het Groene Hart voor klassieke auto’s en cabrio's. Met de opbrengst, de deelnamegelden,  steunen we een project ergens op de wereld waar we een verschil kunnen maken! De tocht wordt elk jaar gehouden op de derde zondag in juni. 

Aarlandenrit

Rotary Bike Challenge

De Rotary Bike Challenge is het tweede grote fundraisingsproject van Rotary Ter Aar. Het is  hét fietsevenement van Ter Aar. Of je nu een doorgewinterde wielrenner bent of een recreatief fietser: bij de Rotary Bike Challenge maakt iedereen kans om te winnen. Met je deelname steun je een of meerdere goede doelen in onze regio.

Bike challenge