© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Leden Rotary Terneuzen

Rotary club Terneuzen heeft zo`n 30 leden, met een grote diversiteit aan branches. Voorzitter is Edwin Bregonje, met als thema: SAMEN VOOR ELKAAR.

Badeend-race geslaagd

Op Hemelvaartsdag, 9 mei, gingen in Axel 3000 badeendjes te water, die hun best deden om als eerste over de finish te komen. Alle 3000 eendjes waren verkocht en er waren veel grote sponsor-eenden, van bedrijven die deze actie graag ondersteunden. Het was een prachtige dag in Axel, met mooi weer, veel publiek en een mooie opbrengst voor het goede doel: Stichting Zeeuwse Wensambulance. 

Rotary steun voor uw project?

We ontvangen regelmatig verzoeken voor een financiële bijdrage voor diverse doelen. Omdat wij niet alle aanvragen kunnen honoreren moeten wij hier keuzes in maken. Wij beoordelen de ontvangen aanvragen op drie momenten in het jaar: 1 maart, 1 juni en 1 november. Stuur uw aanvraag naar rotaryclub.terneuzen@gmail.com. Binnen 1 maand na de eerstvolgende beoordelingsdatum ontvangt u van ons bericht of wij uw aanvraag kunnen honoreren. U kunt ook het contactformulier invullen dat u vindt onder het item `bestuur` boven aan deze pagina.

Terneuzen, stad aan het water