© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Leden Rotary Terneuzen

Rotary club Terneuzen heeft zo`n 30 leden, met een grote diversiteit aan branches. Voorzitter is op dit moment Jos Verschueren, met als thema: CONSOLIDATIE.

Badeend-race voor goed doel

Op Hemelvaartsdag, 9 mei, gaan in Axel 3000 badeendjes te water, die hun best gaan doen om als eerste over de finish te komen. Alle eendjes kunnen worden gesponsord voor maar € 2,50 per stuk. Komt jouw eendje als eerste over de finish, dan win je een mooie prijs. Een actie ten bate van een heel goed doel: Stichting Zeeuwse wensambulance. Koop nu je eendje(s) en doe mee met deze originele actie.

Rotary steun voor uw project?

We ontvangen regelmatig verzoeken voor een financiële bijdrage voor diverse doelen. Omdat wij niet alle aanvragen kunnen honoreren moeten wij hier keuzes in maken. Wij beoordelen de ontvangen aanvragen op drie momenten in het jaar: 1 maart, 1 juni en 1 november. Stuur uw aanvraag naar rotaryclub.terneuzen@gmail.com. Binnen 1 maand na de eerstvolgende beoordelingsdatum ontvangt u van ons bericht of wij uw aanvraag kunnen honoreren. U kunt ook het contactformulier invullen dat u vindt onder het item `bestuur` boven aan deze pagina.

Terneuzen, stad aan het water