Welkom bij Rotaryclub Tilburg!

Wat is Rotary?

Welkom bij Rotaryclub Tilburg!

Rotary is een wereldwijde humanitaire service organisatie, die zich zowel lokaal als wereldwijd inzet voor maatschappelijke doelen. Rotary is mede gebaseerd op een warme en vriendschappelijke relatie tussen de clubleden onderling. In totaal bestaan er zo’n 34.000 clubs verspreid over de hele wereld. De laatste jaren heeft Rotary zich internationaal sterk gemaakt voor het uitroeien van polio. En hoewel polio daardoor voor bijna 99% als ziekte is uitgebannen en er 2 miljard kinderen zijn geholpen, vraagt de laatste 1% nog een enorme inspanning. In onze eigen regio zijn we actief met diverse initiatieven zoals het Quiet 500 kids carnaval.

Rotaryclub Tilburg is een club die zich wil inzetten voor de wereld om ons heen. Hoe? Bijvoorbeeld door geld in te zamelen voor goede doelen. Of door zelf de handen uit de mouwen te steken … of door anderen op weg te helpen. Daarnaast zijn we een gezellige groep mensen met een brede interesse. Op onze tweewekelijkse clubavonden nodigen wij externe sprekers uit die over zeer wisselende maar altijd relevante onderwerpen hun kennis met ons delen.

Misschien is Rotaryclub Tilburg ook wel wat voor jou! Bijvoorbeeld als je wilt bijdragen aan maatschappelijke projecten. Maar ook als je een brede belangstelling hebt en het leuk vindt jouw interesses, kennis en ervaring te delen met anderen. Lid zijn van Rotaryclub Tilburg is gewoon en bijzonder tegelijk. Interesse? Neem gerust contact met ons op.

Contactgegevens

CLUBAVONDEN

Tweewekelijks op de maandagavonden in de oneven weken (vanaf 18:15 uur)


BEZOEKADRES

Rotaryclub Tilburg

Aurberge du Bonheur

Bredaseweg 441

5036 NA Tilburg


TELEFOON

+31(0)135499600

rotaryclub tilburg - 60 jaar thuis in de stad