© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

maandbrief augustus 2022

De kop is er af, dit is al de tweede maandbrief waar ik een voorwoord voor mag schrijven. Dank jullie wel voor de reactie die ik mocht ontvangen. Er is een paar keer gevraagd naar het internationale en landelijke nieuws. Dat krijgen jullie met name in het digitale Magazine dat eind deze maand naar alle leden in Nederland wordt verstuurd. In de nieuwe opzet ontvangen we elke maand een digitale versie van het Rotary Magazine en 4x per jaar een gedrukte versie. (…)

(…)

In week 37 (12-18 september) is er internationaal aandacht voor uitwisselingen met service clubs actief in jouw regio. Dat kan zijn Lions, Kiwanis, Round Table, Soroptimisten, Junior Kamer, enz. Kijk eens of je die week een interessante (gast)spreker of iets anders op het programma kan zetten dat inspirerend is en nodig je collega clubs eens uit op basis van uitwisseling. Contacten verbreden, ideeën opdoen, leren van elkaar en bovenal vriendschap, zijn thema’s die een ieder ambieert. Stel je eens voor welke interessante samenwerkingen hier uit voort kunnen komen.

Ik wens iedereen een mooie nazomer en voor wie nog gaat een fijne vakantie. Iedereen heeft dromen, laten we er met elkaar voor kiezen ze waar te maken:

Imagine Rotary!

Corine den Baars-Alberts,
Gouverneur D1610 2022-2023

Lees hier de maandbrief

Steun onze Foundation!

Kies uit de volgende fondsen:

1.     Annual Fund

Hiermee vult u de TRF-districtskas voor de District Grants en Global Grants.

2.     Polio Plus Fund

Hiermee helpt u Polio de wereld uit. 
Uw donatie wordt verdrievoudigd door het Bill en Melinda Gates fonds.

3.     Endowment Fund

Voor legaten met een door u te bepalen doel.

Doneer hier