© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Jaarthema 2021-2022
Jaarthema 'Kleur geven'
Kom kennismaken met Rotaryclub Veenendaal-Regio
Aanmelden open dag Rotaryclub Veenendaal-Regio
Wandelgids Heuvelrug Wandeltocht
Wandelgids webshop
Rotary Helpt!
Heuvelrug Wandeltocht
Website Heuvelrug Wandeltocht

Rotary Club Veenendaal Regio

Welkom

Rotaryclub Veenendaal Regio (RCVR) maakt deel uit van de wereldwijde organisatie Rotary International. Een organisatie waarvan de leden dienstbaar willen zijn aan de samenleving. De lijfspreuk van Rotary is dan ook: Service Above Self. De leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotarians zijn bereid hun (vak-)kennis in dienst te stellen van de gemeenschap.
Rotaryclub Veenendaal Regio houdt haar wekelijkse bijeenkomsten op de dinsdag, met wisselende -prikkelende- thema's. Ook houdt de club diverse activitieiten ter ondersteuning van specifieke goede doelen en de lokale gemeenschap in het algemeen. Een voorbeeld hiervan is de Heuvelrug Wandeltocht. Belangstelling voor het lidmaatschap van Rotary? Dan nodigen wij u uit een bericht te sturen via ons contactformulier.

Thema 2021-2022 - "Kleur geven"

Met ons thema van dit clubjaar ‘Kleur geven’ sluiten we aan bij het internationale thema ‘Serve to change lives’.

Rotary International President Shekhar Mehta motiveert leden om meer betrokken te zijn bij dienstverlenende projecten. Hij zegt dat zorgen voor en dienen van anderen de beste manier is om te leven, omdat het niet alleen het leven van andere mensen verandert, maar ook dat van onszelf.

Ons doel is kleur te brengen in ieders leven. Dat doen we door samen leuke dingen te doen, verbinding te zoeken en ons in te zetten voor de samenleving met echte handen-uit-de-mouwen projecten.

Nieuws

Kom kennismaken met Rotary

Tijdens de Week van de Open Clubbijeenkomsten nodigen we u van harte uit om kennis te komen maken met Rotary. U bent welkom op:

vrijdag 8 april om 12.30 uur bij Rotaryclub Veenendaal in de 3Zussen

dinsdag 12 april om 18.00 uur bij Rotaryclub Veenendaal-Regio in Restaurant Grebbelounge

donderdag 14 april om 18.00 uur bij Rotaryclub Rhenen-Veenendaal in Downtown


Heuvelrug Wandeltocht

Volg het laatste nieuws op onze Facebookpagina