Rotary Club Veenendaal Regio

Welkom

Rotaryclub Veenendaal Regio maakt deel uit van de wereldwijde organisatie Rotary International. Een organisatie waarvan de leden dienstbaar willen zijn aan de samenleving. De lijfspreuk van Rotary is dan ook: Service Above Self. De leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotarians zijn bereid hun (vak-)kennis in dienst te stellen van de gemeenschap.
Rotaryclub Veenendaal Regio organiseert jaarlijks een aantal activiteiten, waaronder de kerstactie Veenendaal verlicht Veenendaal, het Groot Veenendaals Dictee en de Heuvelrug Wandeltocht. De opbrengsten daarvan zijn bestemd voor specifieke goede doelen. Belangstelling voor het lidmaatschap van Rotary? Dan nodigen wij u uit een bezoek te brengen aan de website van Rotary Nederland. Veenendaal heeft ook een Rotaract Club (18 - 35 jaar) én sinds najaar 2014 ook een Interact Club (12 – 18 jaar). Beide clubs hebben leden die zich actief willen inzetten voor de maatschappij en daarbij hun grenzen willen verleggen.

Be a friend

Onze voorzitter Gerard Zomers heeft voor clubjaar 2017-2018 gekozen voor het thema ‘Geven en beleven’. Door samen actief te zijn, betrokken bij de samenleving, en elkaar vriendschap en steun te bieden, komt dit thema tot leven. We willen als club meer zelf doen voor de samenleving bij ons in de buurt. Met name voor groeperingen die onze aandacht nodig hebben: vluchtelingen, eenzamen en jongeren. Dat doen we met de Rotarygedachte als basis: Serve above self.

Voor meer informatie: klik hier