© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
100 jaar Rotary - de estafette in Veenendaal
Heuvelrug Wandeltocht: de mooiste wandelingen nu ingebonden
> bestel de wandelgids
Heuvelrug Wandeltocht, ook in 2024
> bestel de wandelgids

Rotary Club Veenendaal Regio

Welkom

Rotaryclub Veenendaal Regio maakt deel uit van de wereldwijde organisatie Rotary International. Een organisatie waarvan de leden dienstbaar willen zijn aan de samenleving. De lijfspreuk van Rotary is dan ook: Service Above Self. De leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotarians zijn bereid hun (vak-)kennis in dienst te stellen van de gemeenschap.
Rotaryclub Veenendaal Regio houdt haar wekelijkse bijeenkomsten op de dinsdag, met wisselende -prikkelende- thema's. Ook houdt de club diverse activitieiten ter ondersteuning van specifieke goede doelen en de lokale gemeenschap in het algemeen. Een voorbeeld hiervan is de Heuvelrug Wandeltocht.

Kennismaken? Dan nodigen wij u uit een bericht te sturen via ons contactformulier.

Nu verkrijgbaar: gids Heuvelrug Wandeltocht

Jaarlijks organiseert Rotaryclub Veenendaal Regio de wandelklassieker Heuvelrug Wandeltocht. In 2024 vindt deze wandeltocht plaats op 25 mei. 

Inmiddels kan er worden teruggezien op een flink aantal mooie wandeltochten door de Utrechtse Heuvelrug. Een aantal van deze wandelingen is nu gebundeld tot een aantrekkelijke gids, voor uzelf of als cadeau. Bestel hem eenvoudig online. U steunt daarmee de doelen die aan de wandeltocht zijn verbonden.

naar de webshop

Volg het laatste nieuws van Rotaryclub Veenendaal Regio op Facebook