Rotary Club Veenendaal Regio

Welkom

Rotaryclub Veenendaal Regio maakt deel uit van de wereldwijde organisatie Rotary International. Een organisatie waarvan de leden dienstbaar willen zijn aan de samenleving. De lijfspreuk van Rotary is dan ook: Service Above Self. De leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotarians zijn bereid hun (vak-)kennis in dienst te stellen van de gemeenschap.
Rotaryclub Veenendaal Regio organiseert jaarlijks een aantal activiteiten, waaronder de kerstactie Veenendaal verlicht Veenendaal, het Groot Veenendaals Dictee en de Heuvelrug Wandeltocht. De opbrengsten daarvan zijn bestemd voor specifieke goede doelen. Belangstelling voor het lidmaatschap van Rotary? Dan nodigen wij u uit een bezoek te brengen aan de website van Rotary Nederland. Veenendaal heeft ook een Rotaract Club (18 - 35 jaar) én sinds najaar 2014 ook een Interact Club (12 – 18 jaar). Beide clubs hebben leden die zich actief willen inzetten voor de maatschappij en daarbij hun grenzen willen verleggen.

Be a friend

Onze voorzitter Ron Bolderman heeft voor het jaar 2016-2017 gekozen voor het thema ‘Be a friend’. Dit jaarthema sluit aan op het jaarthema dat de gezamenlijke gouverneurs voor Nederland bedachten: ‘Rotary Helpt Mensen’. Rotary International president, John F. Germ, gaf echter zijn ‘aftrap’ met het bekend maken van het wereld jaarthema: ‘Rotary Serving Humanity’.


Zonder vriendschap en respect is er geen draagvlak voor Rotary. Het meest waardevolle doel dat een persoon kan bereiken volgens onze founding father, Paul Harris, is dan ook dienstbaar zijn aan de samenleving en mensheid. Inderdaad: Rotary Serving Humanity.
Voor meer informatie: klik hier