Rotary Club Veenendaal Regio

Welkom

Rotaryclub Veenendaal Regio (RCVR) maakt deel uit van de wereldwijde organisatie Rotary International. Een organisatie waarvan de leden dienstbaar willen zijn aan de samenleving. De lijfspreuk van Rotary is dan ook: Service Above Self. De leden steunen op verschillende manieren hun medemens zonder onderscheid van ras, geloof of politieke overtuiging. Rotarians zijn bereid hun (vak-)kennis in dienst te stellen van de gemeenschap.
Rotaryclub Veenendaal Regio houdt haar wekelijkse bijeenkomsten op de dinsdag, met wisselende -prikkelende- thema's. Ook houdt de club diverse activitieiten ter ondersteuning van specifieke goede doelen en de lokale gemeenschap in het algemeen. Een voorbeeld hiervan is de Heuvelrug Wandeltocht. Belangstelling voor het lidmaatschap van Rotary? Dan nodigen wij u uit een bezoek te brengen aan de website van Rotary Nederland. Veenendaal heeft ook een Rotaract Club (18 - 35 jaar) én een Interact Club (12 – 18 jaar). Beide clubs hebben leden die zich actief willen inzetten voor de maatschappij en daarbij hun grenzen willen verleggen.

Rotary Borgt Vriendschap

Onze voorzitter Anne Bodzinga heeft voor clubjaar 2019-2020 gekozen voor het thema ‘Rotary Borgt Vriendschap’. Door samen actief te zijn, betrokken bij de samenleving, en elkaar vriendschap en steun te bieden, komt dit thema tot leven.

Wij omarmen en stimuleren verandering;

Wij bieden bestaande en -potentiële- nieuwe leden, continuïteit en aansprekende thema's en interactie;

Aanpassingen en innovatie doen wij samen en worden gedragen door iedereen.

Dat doen we met de Rotarygedachte als basis: Serve above self in de wetenschap dat niemand belangrijker is dan de club