Aanmelden Vlielandkamp 2020

Stichting Rotary Vlielandkamp hanteert een privacybeleid volgens de regels van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Onze Privacyverklaring kunt u hier lezen en als pdf bestand downloaden.

Aanmelden van kinderen kan uitsluitend via de op deze website geplaatste webformulieren. In ons privacybeleid beschrijven wij hoe wij als Stichting Rotary Vlielandkamp omgaan met persoonsgegevens vanaf het moment dat u die bij de aanmelding van kinderen via een webformulier aan ons toestuurt.

LET OP: Het is de verantwoordelijkheid van de aanmeldende Rotaryclub - en in het bijzonder van de Rotary contactpersoon van die club - om discreet om te gaan met de persoonsgegevens die u voorafgaand aan de aanmelding van kinderen moet verzamelen.

Vooraanmelden (vanaf 1 december a.s.)

Vanaf 1 december 2019 / 10.00 uur tot 1 januari 2020

Met een vooraanmelding geeft u te kennen dat uw Rotaryclub één of twee kinderen wil laten deelnemen aan het Vlielandkamp. Vul hiertoe het ‘webformulier vooraanmelden’ in dat vanaf 1 december 2019 op deze website staat. Bij een vooraanmelding hoeft u nog geen namen van kinderen op te geven. U moet vervolgens vóór 1 april 2020 uw vooraanmelding definitief maken door het invullen van het ‘webformulier definitief aanmelden’ op deze website. Doe dit zo snel mogelijk, want een vooraanmelding is GEEN reservering. Wel u krijgt u voorrang bij plaatsing t.o.v. clubs die geen vooraanmelding hebben gedaan.

Definitief aanmelden (vanaf 1 december a.s.)

Vanaf 1 december 2019 / 10.00 uur tot 1 april 2020

Met een definitieve aanmelding verstrekt u de gegevens van de één of twee kinderen die door uw Rotaryclub zijn geselecteerd voor deelname aan het Vlielandkamp. Download altijd eerst het ‘verzamelformulier voor definitief aanmelden’ (pdf bestand) en druk dit af. Dit verzamelformulier moet door de Rotary contactpersoon, samen met de ouders/verzorgers, worden ingevuld. Volg daarbij de instructies op het formulier. Vul vervolgens aan de hand van de verzamelde gegevens het ‘webformulier definitief aanmelden’ in dat vanaf 1 december 2019 op deze website staat. Om dit webformulier te kunnen invullen moet u inloggen met uw Rotary inloggegevens. Zodra u het webformulier opent, ziet u eerst een inlogscherm. U dient uw in LeAd bekende e-mail adres en het u bekende wachtwoord in te voeren. Dat zijn dezelfde gegevens die u gebruikt om in te loggen bij LeAd (de Rotary ledenadministratie) en bij de Rotary app op uw smartphone. Bent u uw wachtwoord vergeten, vraag dan uw clubsecretaris. Geef NOOIT uw Rotary inloggegevens aan iemand anders.


Klik hier en lees de volledige aanmeldprocedure en welke volgorde we aanhouden bij het plaatsen van kinderen.