• Mobimat voor rolstoelgebruikers Badstrand Vlissingen
  • Barista voor de Huisartsenpost Walcheren in Vlissingen
  • Een bosje tulpen voor de thuiszorgmedewerkers WVO
  • wijnactie
  • Sollicitatieproject
  • De Verwachting
  • Kerstdiner 2019
  • Rotary Magazine oktober 2020lees hier
  • _
R O T A R Y C L U B V L I S S I N G E N
Opgericht in 1969
check ook onze Facebookpagina rotaryvlissingen

Recent

Wat een feest! Eerst al een verrassingsdag "De-alles-in-één-super-zomervakantie Feestdag" en nu mochten we de 71 kinderen, die door corona niet met ons op kamp konden, een verrassingstas brengen. Met een lach & traan waren het stuk voor stuk mooie momenten. Heel bijzonder om dit voor de kinderen te kunnen doen. Dit is mede mogelijk gemaakt door..... JCI Walcheren Lionsclub Middelburg Rotary Vlissingen Rotary Club Walcheren Tafelronde 26 Walcheren Lionsclub Vlissingen Lions Club Walcheren, Inner Wheel Walcheren, Fifty-One Walcheren, Weststrate - de Veelzijdige Specialist (voor hun hulp bij de verzendingen) en vele (oud-) vrijwilligers en vrienden van ons Kinderkamp Zeeland 

Cheque Speelgoedbank Walcheren

bericht 7 juni 2020
Rotaryclub Vlissingen: het zijn de kleine dingen die het doen

Sinds de uitbraak van de Coronacrisis komt Rotaryclub Vlissingen deze week voor het eerst weer bij elkaar, op gepaste afstand in een grote ruimte. Ondanks het vervallen van de wekelijkse meetings, heeft de club niet stilgezeten.

Afgelopen weekend werd een cheque en een grote hoeveelheid speelgoed overhandigd aan Speelgoedbank Zeeland. Bestuurslid Hans Codee: “Voor velen van ons is er door de coronabeperkingen ineens tijd ontstaan om thuis dingen op te ruimen. Ook de traditionele verkoop op koningsdag is dit jaar niet doorgegaan. Het zou dus zomaar kunnen dat we over allerlei speelgoed beschikken dat weggegeven kan worden aan de Speelgoedbank.”

Maar er gebeurde meer in de afgelopen maanden. Voorzitter Agnes den Hartogh: “Als club organiseren we projecten om geld te genereren, maar we helpen ook graag met onze handen of met onze kennis. Dat was in Coronatijd niet mogelijk, dus je probeert op een andere manier iets te betekenen voor de maatschappij.” De club organiseerde tijdens de paasdagen een Barista bij de Huisartsenpost in Vlissingen, zodat artsen, verplegend personeel en bezoekers gratis een  extra lekker kopje koffie konden nemen. De thuiszorgmedewerkers van WVO werden met een bos tulpen verrast en de club draagt tevens bij  aan de aanschaf van de rolstoelmat voor het badstrand in Vlissingen.

Lees meer
welkom in Vlissingen