© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Eindelijk weer de handen uit de mouwen: Fietsen opknappen voor Stichting Leergeld Walcheren
Eindelijk weer de handen uit de mouwen: Fietsen opknappen voor Stichting Leergeld Walcheren
ROTARY CUPCAKES VOOR WVO SCHELDEHOF
DONATIE VOEDSELBANK WALCHEREN
DONATIE VOEDSELBANK WALCHEREN
End Polio Now: tulpenbollen voor de basisscholen in Vlissingen!
End Polio Now
Mobimat voor rolstoelgebruikers Badstrand Vlissingen
Barista voor de Huisartsenpost Walcheren in Vlissingen
Een bosje tulpen voor de thuiszorgmedewerkers WVO
Sollicitatieproject
Rotary Magazine juni 2021
lees hier

R O T A R Y C L U B V L I S S I N G E N
Opgericht in 1969
check ook onze Facebookpagina rotaryvlissingen

Recent

 De Vlissingse basisscholen van Archipel en Onze Wijs zijn vorige week getrakteerd op dozen tulpenbollen door Rotaryclub Vlissingen.

In een videofilmpje legde de club aan de kinderen de gedachte achter de actie uit. “Rotary International maakt zich al 35 jaar sterk om de ziekte polio uit te roeien”, vertelt voorzitter Agnes den Hartogh van Rotaryclub Vlissingen. “In deze tijden, waarin veel kennis en geld nodig is om vaccins tegen het Covid-19 virus te ontwikkelen, laten we graag zien wat de effecten zijn van die inzet. We zijn blij dat we binnen de coronabeperkingen toch kunnen bijdragen in het maatschappelijk leven. Het zijn kleine dingen, maar we geven wel een boodschap door. We hopen dat de kinderen in het voorjaar bijvoorbeeld tulpen weggeven aan zieken of ouderen. Of samen in de klas er van genieten en stilstaan bij de gedachte erachter.”

Minimoestuin

De scholen bepalen zelf waar ze de ‘End Polio Now-tulpenbollen’ planten. “Sommige scholen hebben groen op het plein. De kinderen van de Frans Naereboutschool plantten de bollen donderdag in hun minimoestuin.”

Tulpenbollen

Cupcakes voor WVO Scheldehof

ROTARYCUPCAKES VOOR WVO SCHELDEHOF VLISSINGEN

ROTARYCUPCAKES VOOR WVO SCHELDEHOF VLISSINGEN

 Zaterdag 16 januari heeft een kleine delegatie van Rotary Club Vlissingen 240 cupcakes gebracht bij de bewoners en veplegend personeel van WVO Scheldehof.

 ‘We zijn aangehaakt bij het initiatief van RC Walcheren: cupcakes verkopen voor het goede doel. Na alle feestdagen valt het overal wat stil, terwijl de gevolgen van de lockdown en de vooruitzichten niet beter worden. We willen daarom graag iets voor anderen doen.”

 De cupcakes zijn gemaakt door Zoet Goed Taarten in Vlissingen en de leden van de clubs hebben ze gekocht,  ingepakt en rondgedeeld. Van ieder verkocht doosje gaat € 4,- naar het goede doel, Rotary International SHELTERBOX.

 Zowel bewoners als personeel waren bijzondere verrast en hadden alles voorbereid om de cupcakes op een gezellige en veilige manier uit te delen.

welkom in Vlissingen