Welkom op de site van Rotaryclub Wassenaar

Leden in het nieuws

Slechts een keer eerder werd een Paul Harris Fellow uitgereikt aan de partner van een lid van Rotary Wassenaar. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op golfclub Rozenstein werd 29 november 2017 aan twee personen de onderscheiding uitgereikt. Bram Binnendijk is al 36 jaar Rotarian en heeft diverse functies gehad in de club. Hoewel niet meer de jongste van de club heeft Bram recentelijk de functie van jeugdcommissaris op zich genomen. In die hoedanigheid worden binnen het district met meerdere clubs activiteiten voor de jeugd georganiseerd. Samen stellen Bram en Elly de deur altijd open voor leden (lammetjesdag) en recentelijk ook voor een grote groep jaarkinderen van Rotary.

Het bestuur was dan ook verheugd om Bram en Elly beiden de Paul Harris Fellow uit te reiken voor hun jarenlange energie en inzet voor de club. Else van Dijk speldde de speciale insigne op bij Bram en Elly Binnendijk.

 

weekberichten

Rotary Activiteiten

Rotary Wassenaar

is actief op diverse vlakken. Zo zijn er meerdere commissies bezig met de Servicegedachte. Hieronder treft u binnenkort een overzicht van de activiteiten van een aantal commissies.

  • Community Service

'Steunt projecten van algemeen maatschappelijke aard en ter leniging van menselijke noden, zowel met financiële middelen als anderszins'. Klik voor het aanvragen van financiële steun onder op deze pagina op 'Steun vragen' voor het aanvraagformulier.  
  • Jeugd Service
Biedt ondersteuning aan uitwisselingsprojecten en lokale of landelijk initiatieven ter bevordering van jeugdwelzijn.
  • Job Rotary
JobRotary biedt oudere werkzoekenden belangeloos persoonlijke ondersteuning en actieve begeleiding op weg naar nieuw werk, via een landelijk dekkend netwerk van deskundige mentoren

· 


JobRotary

Districtsconferentie

Op 21 april organiseerden de 3 Wassenaarse Rotaryclubs de jaarlijkse districtsconferentie. Middels een gevarieerd programma kon u kennis maken met Wassenaar en haar bezienswaardigheden. Er schreven ruim 200 deelnemers in op een gevarieerd programma. Gezien de vele enthousiaste reactie mag de organisatie terugkijken op een zeer geslaagde dag. Voor alle organisatoren had de gouverneur nog een Paul Harris Fellow in petto!