Welkom op de website van Rotary Club Wassenaar-Wetering

Welkom op de website van de Rota

In het openbare deel van deze site kunt u kennis maken met onze club en de activiteiten die onze club onderneemt zoals projecten die wij steunen en begeleiden (zie onder “activiteiten”).

 

U bevindt zich nu in het voor iedereen toegankelijke gedeelte. (witte balk boven met „knoppen“, zoals “home”, “Nieuws”, “Clubinformatie” etc.).

 

Het besloten gedeelte van de site is voor de leden bestemd. (knop “voor leden”).

De twee blauwe tabs aan de bovenrand van deze pagina hebben betrekking op Rotary Nederland en de Districten & Clubs. U kunt daar alles vinden over de doelstellingen van Rotary Nederland, de Nederlandse Rotaryclubs alsmede over Rotary International onder .

Den Haag- Nieuwspoort

Den Haag- Nieuwspoort

Op 29 juni ontving de kersverse Rotary club Den Haag- Nieuwspoort de charter uit handen van Gouverneur Harriette.

 

RC Den Haag- Nieuwspoort telt momenteel 23 zeer enthousiaste leden en er staan al een stuk of 10 potentiële kandidaten in de wachtrij.

 

De passie voor Rotary blijkt uit hun friendship en fellowship en ook uit hun daden. De actie voor Sint Maarten leverde meer dan €20.000 en dit is bestemd voor de herstel van de media voorzieningen op het eiland.

 

Hun tweede activiteit geldt de kinderen van Lesbos.

 

De aantrekkingskracht van warme vriendschap, passie en handen uit de mouw werpt vruchten af.

Tijdens de plechtigheid werd PDG Wouter van Putten, de pater familias van de club, benoemd tot erelid van RC Den Haag- Nieuwspoort


Zie Foto's

Maandbrief

mndbrf

Veel leesplezier met de maandbrief JULI 2018.

Lees meer