Welkom op de website van Rotary Club Wassenaar-Wetering

Welkom op de website van de Rota

In het openbare deel van deze site kunt u kennis maken met onze club en de activiteiten die onze club onderneemt zoals projecten die wij steunen en begeleiden (zie onder “activiteiten”).

 

U bevindt zich nu in het voor iedereen toegankelijke gedeelte. (witte balk boven met „knoppen“, zoals “home”, “Nieuws”, “Clubinformatie” etc.).

 

Het besloten gedeelte van de site is voor de leden bestemd. (knop “voor leden”).

De twee blauwe tabs aan de bovenrand van deze pagina hebben betrekking op Rotary Nederland en de Districten & Clubs. U kunt daar alles vinden over de doelstellingen van Rotary Nederland, de Nederlandse Rotaryclubs alsmede over Rotary International onder .

Discon 2018 Wassenaar

Discon 2018

DisCon 2018

Ieder jaar organiseren clubs een District Conferentie. Het ultieme doel is elkaar te ontmoeten, fellowship te hebben en ervaringen uit te wisselen. Dit jaar vindt de DisCon in Wassenaar plaats. Een mooie rustieke villadorp met veel landgoederen en groen. Maar….Wassenaar is meer dan dat.

District 1600 bestaat uit 8 regio’s die elk hun eigen karakter hebben. De Rotarians hebben allen het zelfde DNA maar de uitingen en het beleven van Rotary is zeer verschillend. De DisCon is daarom meer dan een evenement; het is een inspirerende ontmoeting, ervaring en fellowship.

Kom op 21 april naar Wassenaar, luister naar boeiende voordrachten, optredens en geniet van de uitstapjes en ga met nieuwe Rotary energie naar huis.

Lees meer

Maandbrief

mndbrf

Veel leesplezier met de maandbrief Maart 2018.

Lees meer