© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Het slimste team van Wassenaar 2022

Rotary Club Wassenaar Wetering zamelt 7000 euro in voor kindertehuis Mrija in Oekraïne

De Breinbrekers een jaar lang Slimste Team van Wassenaar

Rotary Club Wassenaar Wetering heeft op 19 november met de quiz het Slimste Team van Wassenaar een heel mooi bedrag ingezameld. De avond was een groot succes. Bijna 150 deelnemers aan 25 tafels streden in de gastvrije Warenar om de titel en de hoofdprijs van de avond.

Vriendengroep De Breinbrekers, mogen zich een jaar lang het Slimste Team van Wassenaar noemen en volgend jaar hun titel verdedigen! Zij ontvingen de wisselbeker, die tot nu toe op naam stond van de Fishing Friends, die dit jaar de 2e plaats hebben behaald.

De quiz heeft 7000 euro opgebracht. De hele opbrengst gaat naar het kindertehuis Mrija in Oekraïne. Oleg Gladouniak sprak namens het kindertehuis tijdens de quiz zijn dank uit voor dit initiatief en is heel blij met dit resultaat. “Het kindertehuis vangt kinderen op die in de oorlog hun ouders zijn kwijtgeraakt. En probeert de kinderen te herenigen met familieleden. Zolang ze in het tehuis verblijven, en dat kan jarenlang zijn, krijgen ze onderdak, goede zorg en kunnen ze naar school. Ik ben erg blij met deze opbrengst en het vele werk dat jullie hiervoor hebben verricht”.

Rotary Club Wassenaar Wetering is blij dat door zoveel medewerking van Wassenaarders en Wassenaarse bedrijven aan deze actie de Wassenaarse gemeenschap laat zien dat ze de mensen in Oekraïne een warm hart toedraagt, ze hebben het nu meer dan ooit nodig.

Dank gaat uit naar de sponsoren van de quiz en winkeliers die geheel belangeloos prijzen voor de loterij beschikbaar hebben gesteld:

Verhuisbedrijf Van Ede, Makelaardij Gravestate, Hamaco Verhuur, Electrotechnisch Installatiebureau L ‘Ami, van den Dool tuinmaterialen,

 

Mazarine Energy, Okeanos, boekwinkel De Kler, bloemist Boeketterie, Koelewijn Juwelier, AeroFit Healthclub, studio Fit20, Thiry Groente en Fruit, Ekoplaza, Sidney Tweewielers, beddenwinkel Droomvisie, slagerij Jongeneel, Legal Crossing, Dia Trust en Haasnoot interieurs.