De oudste en grootste Rotaryclub in Zoetermeer. Opgericht in 1957.
Komt bijeen in Hotel-Restaurant De Sniep op woensdagmiddag 12:00 uur.
Op laatste woensdag van de maand om 18:00 uur.
Geen bijeenkomst op de 2e woensdag van de maand.

Fietsonderhoud voor St. Leergeld

Alleen al in het jaar 2016 heeft de Stichting Leergeld in Zoetermeer 756 fietsen verstrekt aan kinderen waarvan de ouders weinig of geen geld te besteden hebben. In samenwerking met Van der Velden Tweewielers kunnen 100 kinderen tussen 28 december en 31 maart kosteloos hun fiets laten controleren op verlichting en de remmen. Indien nodig worden gebreken gratis hersteld. De Rotaryclub Zoetermeer, vanaf de oprichting nauw betrokken bij Stichting Leergeld, maakt deze actie financieel mogelijk met een ruimhartige donatie. Op de foto: Herman van der Velden (VdV Tweewielers), Rob Swart en Pierre van Voorst (Rotary) en Arnold de Koster (St. Leergeld)

Kennisquiz 2019

€7500 voor Happy Days Zoetermeer

In een bosrijke omgeving buiten de Randstad organiseert Happy Days jaarlijks samen met talrijke vrijwilligers voor kinderen die dat echt nodig hebben een prachtige vakantieweek, met bv. een bezoek aan een pretpark, met speurtochten en tochten op mountainbikes. Op dinsdag 2 april vond in het Erasmuscollege de IQ Kennisquiz van Rotaryclub Zoetermeer plaats, met deelname van 19 teams, een volle inzet van leden en partners en met talloze sponsors van prijzen voor de verloting, de catering en technische ondersteuning. De opbrengst van deze avond was €7500, welke zal worden ingezet voor de aanschaf van nieuwe fietsen, helmen en veiligheidshesjes. Druk op de button hieronder voor meer informatie en foto's van het evenement..

beeldverslag

Kaasactie voor Diabetes Fonds

kaasactie voor Diabetes Fonds

De Rotaryclub Zoetermeer heeft haar jaarlijkse kaasactie weer afgesloten. In 2018 werden er 258 kg kaas verkocht, waarvan de netto opbrengst gaat naar Diabetes Fonds. Er werd overheerlijke Belegen Zuid Hollandse Boerenkaas verkocht in stukken van elk 1 kg.

informatie

Uw reacties

Rotaryleden van alle clubs, wereldwijd, zijn van harte welkom bij onze bijeenkomsten in De Sniep. Of bent U geen lid, maar wilt U meer weten over Rotary en een mogelijk lidmaatschap? Bel met ons secretariaat:  +31 6 54364025, of neem contact met ons op via onze contactpagina.