© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
ROTARYCLUB ZOETERMEER
programma komende weken
Kennisquiz voor "Happy Days" €7500
2 april 2019 - beeldverslag
Rotary beurs IHE Water Education Delft
steun vanuit club Zoetermeer
Rotary team NL DOET 2019
Werk in de Hof van Seghwaert
Rotary Cabrio rit in Zoetermeer
Informatie
€ 1500 voor Diabetesfonds uit Kaasactie
informatie over kaasactie
Twee Zoetermeerdertjes naar Rotary Vlielandkamp
Wat is het Vlieland kamp?
Sinterklaaspakjes voor Voedselbank
informatie
60 jaar RC Zoetermeer - juni 2017
60 jaar...

De oudste Rotaryclub in Zoetermeer. Opgericht in 1957.
Komt bijeen in Hotel-Restaurant De Sniep op woensdagmiddag 12:00 uur.
Op laatste woensdag van de maand om 18:00 uur.

Kennisquiz 2020- nu in 2021 !

rond 1 april 2021

De 2020 editie van de grote Rotary Zoetermeer Kennisquiz is wegens de Corona beperkingen verplaatst van 31 maart dit jaar naar 2021, rond 1 april. Het wordt weer spannend, in het Erasmus College, met vele teams van 6-8 personen en een fantastische tombola. Wie wordt bij deze editie HET SLIMSTE TEAM VAN ZOETERMEER ? De opbrengst gaat naar de Stichting Malaika Kids Nederland. Deze steunt de opvang weeskinderen en plaatsing in pleeggezinnen in Dar es Salaam, Tanzania. Dit is een project dat kwalificeert voor een zgn. Global Grant, wat betekent dat de opbrengst van de Quiz vanuit het World Fund van de Rotary Foundation wordt vermeederd met minimaal 50%.   Een definitieve datum hangt af van de planning van het Erasmus College en of wij deze quiz avond op de "pre-Corona" manier kunnen houden is ook nog onzeker. Maar het doel blijft zeer actueel, want ook in Tanzania is het virus actief en is de opvang van weeskinderen allen nog maar noodzakelijker. Via de knop hieronder de informatie voor de 2020 editie, totdat meer details voor 2021 bekend zijn.

informatie

Kennisquiz 2019

€7500 voor Happy Days Zoetermeer

In een bosrijke omgeving buiten de Randstad organiseert Happy Days jaarlijks samen met talrijke vrijwilligers voor kinderen die dat echt nodig hebben een prachtige vakantieweek, met bv. een bezoek aan een pretpark, met speurtochten en tochten op mountainbikes. Op dinsdag 2 april vond in het Erasmuscollege de IQ Kennisquiz van Rotaryclub Zoetermeer plaats, met deelname van 19 teams, een volle inzet van leden en partners en met talloze sponsors van prijzen voor de verloting, de catering en technische ondersteuning. De opbrengst van deze avond was €7500, welke zal worden ingezet voor de aanschaf van nieuwe fietsen, helmen en veiligheidshesjes. Druk op de button hieronder voor meer informatie en foto's van het evenement..

beeldverslag

Sinterklaasactie 2019

Zoals elk jaar werden er weer grote aantallen cadeaus gekocht door Rotaryleden om door Sinterklaas te worden uitgereikt aan kinderen wiens ouders van de voedselbank gebruik maken. De auto's met pakjes werden op 29 november uitgeladen bij het distributiecentrum van de voedselbank, allen voorzien van de naam voor wie het betreffende pakje speciaal was gekocht, op basis van leeftijd en geslacht.

meer informatie

Uw reacties

Rotaryleden van alle clubs, wereldwijd, zijn van harte welkom bij onze bijeenkomsten in De Sniep. Of bent U geen lid, maar wilt U meer weten over Rotary en een mogelijk lidmaatschap? Bel met ons secretariaat:  +31 6 54364025, of neem contact met ons op via onze contactpagina.