De oudste en grootste Rotaryclub in Zoetermeer. Opgericht in 1957.
Komt bijeen in Hotel-Restaurant De Sniep op woensdagmiddag 12:00 uur.
Op laatste woensdag van de maand om 18:00 uur.
Geen bijeenkomst op de 2e woensdag van de maand.

Kennisquiz 2020 - NU intekenen

dinsdag 31 maart 2020

De 2020 editie van de grote Rotary Zoetermeer Kennisquiz wordt gehouden op 31 maart in het Erasmus College, Zoetermeer. Het wordt weer spannend, met vele teams van 6-8 personen en een fantastische tombola. Wie wordt dit jaar HET SLIMSTE TEAM VAN ZOETERMEER ? De opbrengst gaat naar de Stichting Malaika Kids Nederland. Deze steunt de opvang weeskinderen en plaatsing in pleeggezinnen in Dar es Salaam, Tanzania. Dit is een project dat kwalificeert voor een zgn. Global Grant, wat betekent dat de opbrengst van de Quiz vanuit het World Fund van de Rotary Foundation wordt vermeederd met minimaal 50%. 

Alle informatie is te vinden via de onderstaande knop. Daar vindt U ook een opgaveformulier.

meer informatie

Kennisquiz 2019

€7500 voor Happy Days Zoetermeer

In een bosrijke omgeving buiten de Randstad organiseert Happy Days jaarlijks samen met talrijke vrijwilligers voor kinderen die dat echt nodig hebben een prachtige vakantieweek, met bv. een bezoek aan een pretpark, met speurtochten en tochten op mountainbikes. Op dinsdag 2 april vond in het Erasmuscollege de IQ Kennisquiz van Rotaryclub Zoetermeer plaats, met deelname van 19 teams, een volle inzet van leden en partners en met talloze sponsors van prijzen voor de verloting, de catering en technische ondersteuning. De opbrengst van deze avond was €7500, welke zal worden ingezet voor de aanschaf van nieuwe fietsen, helmen en veiligheidshesjes. Druk op de button hieronder voor meer informatie en foto's van het evenement..

beeldverslag

Sinterklaasactie 2019

Zoals elk jaar werden er weer grote aantallen cadeaus gekocht door Rotaryleden om door Sinterklaas te worden uitgereikt aan kinderen wiens ouders van de voedselbank gebruik maken. De auto's met pakjes werden op 29 november uitgeladen bij het distributiecentrum van de voedselbank, allen voorzien van de naam voor wie het betreffende pakje speciaal was gekocht, op basis van leeftijd en geslacht.

meer informatie

Uw reacties

Rotaryleden van alle clubs, wereldwijd, zijn van harte welkom bij onze bijeenkomsten in De Sniep. Of bent U geen lid, maar wilt U meer weten over Rotary en een mogelijk lidmaatschap? Bel met ons secretariaat:  +31 6 54364025, of neem contact met ons op via onze contactpagina.