© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
15 maart 2023: Bezoek aan De Stek, Monique Werkhoven
1 maart 2023: Volksuniversiteit Almere door Odette Breijinck
8 januari 2023: Voedselbank Almere
25 januari 2023: Kijk op Ruimte en Kijk op Duurzaamheid
18 Januari 2023: Laaggeletterdheid in Almere
9-10 december 2022: Actie bij Vomar voor Voedselbank Almere
30 november Jannie Lammers organiseert de Sinterklaasavond
23 november 2022 Marian Visser: Architectuur en ontw. in de gezondheidzorg
16 november 2022 Harro Labrujere "Kringwijs"

Haringparty 2023

Haringparty 2021

Woensdag 24 juni 2020 zou voor de 4e keer de Haringparty Almere worden georganiseerd door de gezamenlijke Almeerse Rotaryclubs en Innerwheel Almere ‘t-Gooi. Traditie is dat er tijdens de Haringparty een veiling wordt gehouden voor een Almeers goed doel onder leiding van veilingmeester Annemarie Jorritsma, senator 1e kamer en voormalig burgemeester van Almere.

Helaas heeft Corona met het Covid 19 virus roet in het eten gegooid. Natuurlijk kon dit evenement geen doorgang vinden. Het bestuur van de Haringparty Almere heeft namens de clubs in het najaar 2020 besloten het evenement te verplaatsen naar woensdag 23 juni 2021. Helaas hebben we dit besluit ook terug moeten nemen omdat het Corona virus nog niet verslagen is. Zelfs een voornemen voor woensdag 22 juni 2022 bleek niet haalbaar. Dit komt ondermeer omdat de meeste bedrijven nog niet in staat zijn genereus te kunnen bieden op de veiling voor een goed doel. Alle zijn alle ogen gericht op woensdag 21 juni 2023.

Voor de editie 2023 wordt er geld ingezamend voor de goede doelen die eerder voor 2020 waren geselecteerd

De keuze van de jury was toen gevallen op Almere Jungle voor een Tovertafel. Dit is een digitaal projectie apparaat dat voor ontspanning en educatie kan zorgen t.b.v. de vele jongeren met een beperking die dagbesteding genieten bij Almere Jungle. Als 2e goede doel was gekozen voor "Weet hoe je leeft". Zij verzorgen dagbesteding ook in toenemende mate voor ouderen. Deze doelgroep heeft behoefte aan een vertrouwde omgeving in de vorm van een nostalgische huiskamer met meubilair. Al met al 2 mooie goede doelen waar het Almeerse bedrijfsleven vast en zeker een bijdrage wil leveren. Binnenkort volgt meer informatie over de mogelijkheid voor aanmelden als sponsor of deelnemer.

Rotary ook voor jou

Lid zijn van Rotary is voor velen dé manier om vrienden te maken en maatschappelijk betrokken te zijn. Samen kun je iets doen om de wereld dichtbij of op afstand iets beter te kunnen maken. Lid zijn van Rotary geeft ook warmte en voldoening. Het maakt je rijker aan ideeën en initiatieven om met elkaar het verschil te kunnen maken. In mijn Voorzittersjaar heb ik gekozen voor het thema Veiligheid. Ook in deze moderne tijd is de aandacht voor de veiligheid van elkaar essentieel. Of het nu gaat om de woonomgeving, het verkeer of tijdens ontspanning en recreatie. Pas als je veilig bent kun je ook andere dingen doen. Heb je interesse voor Rotary? Klik op de button hier onder. We maken graag kennis met je om je alles over Rotary te kunnen vertellen.

Lid worden?

.

Interesse in een lidmaatschap van Rotaryclub Almere Weerwater? Bel met ons secretariaat: 06-29624073 of mail carli.werkhoven.1@kpnmail.nl