• Bestuursoverdracht 1 juli 2020
  • Fauna beheer: Rugstreeppad
  • Walter Hubers: Evenementenbeveiliging
  • Ger Bakker: Cyber security
  • 1e Almere Land Art Rally. Zondag 30 mei 2021.Aanmelden
  • Auke van der Meer: Etische dilemma's
  • Sietske van Oogen: Sociaal Domein in Almere
  • Adriaan Heino Lezing "De IJsberg"
  • Presentatie Veilig in Almere, door Burgemeester Franc Weerwind
Welkom bij Rotaryclub Almere-Weerwater

Haringparty 2020

Haringparty 2019

Op woensdag 24 juni 2020 wordt voor de 4e keer de Haringparty Almere georganiseerd door de gezamenlijke Almeerse Rotaryclubs en Innerwheel Almere ‘t-Gooi. Traditie is dat er tijdens de Haringparty een veiling wordt gehouden voor een Almeers goed doel onder leiding van veilingmeester Annemarie Jorritsma, senator 1e kamer en voormalig burgemeester van Almere. Tijdens eerdere edities werd er geld ingezameld voor Stichting Alkind, kinderdagcentrum Zeedauw, het Hospice Almere, De Vrijwilligers en Mantelzorg Centrale Almere en Stichting Broodje Hagelslag.

Voor de editie 2020 hebben de bovenvermelde serviceclubs nominaties gedaan waaruit het bestuur een keuze heeft gemaakt. De genomineerden werden uitgenodigd om eind november een Pitch te houden. De keuze van de jury is gevallen op Almere Jungle voor een Tovertafel. Dit is een digitaal projectie apparaat dat voor ontspanning en educatie kan zorgen t.b.v. de vele jongeren met een beperking die dagbesteding genieten bij Almere Jungle. Als 2e goede doel is gekozen voor "Weet hoe je leeft". Zij verzorgen dagbesteding ook in toenemende mate voor ouderen. Deze doelgroep heeft behoefte aan een vertrouwde omgeving in de vorm van een nostalgische huiskamer met meubilair. Al met al 2 mooie goede doelen waar het Almeerse bedrijfsleven vast en zeker een bijdrage wil leveren. Druk voor aanmelden op de knop hier onder.

Aanmelden

Rotary ook voor jou

Lid zijn van Rotary is voor velen dé manier om vrienden te maken en maatschappelijk betrokken te zijn. Samen kun je iets doen om de wereld dichtbij of op afstand iets beter te kunnen maken. Lid zijn van Rotary geeft ook warmte en voldoening. Het maakt je rijker aan ideeën en initiatieven om met elkaar het verschil te kunnen maken. In mijn Voorzittersjaar heb ik gekozen voor het thema Veiligheid. Ook in deze moderne tijd is de aandacht voor de veiligheid van elkaar essentieel. Of het nu gaat om de woonomgeving, het verkeer of tijdens ontspanning en recreatie. Pas als je veilig bent kun je ook andere dingen doen. Heb je interesse voor Rotary? Klik op de button hier onder. We maken graag kennis met je om je alles over Rotary te kunnen vertellen.

Lid worden?

.

Interesse in een lidmaatschap van Rotaryclub Almere Weerwater? Bel met ons secretariaat: 0619007255 of mail rene@avoort.nl