Elke dinsdagavond komen wij bij elkaar van 17.30 uur tot 19.30 uur in De Nieuwe Augustinus

Onze locatie

DNA

Sinds 2015 is onze plek van samenkomst bij Pastoraal Centrum DNA (De Nieuw Augustinus). In de 61 jaar dat de club bestaat hebben we heel wat onderkomens gehad. Het langst waren we te gast bij Restaurant Het Tolhuis aan het IJ, recht tegenover het Centraal Station. Vanwege een nieuwe invulling van dit historische pand verhuisden we naar hotel NH Amsterdam-Noord), maar ook daar kwam een andere invulling van het zalencomplex. 

De huidige locatie, gevestigd in de voormalige pastorie die volledig gerenoveerd is, evenals De Nieuwe Augustinuskerk, gevestigd in hetzelfde gebouw, is een geweldige uitvalsbasis midden in het stadsdeel Amsterdam Noord. 

De plek leent zich uitstekend voor onze wekelijkse bijeenkomsten; een comfortabele, mooi ingerichte ruimte met bovendien de luxe van een ommuurde tuin. Onze diners worden prima verzorgd door Marieke van cateringbedrijf "Marieke kookt natuurlijk". Er is ruime, gratis parkeergelegenheid en het is gemakkelijk bereikbaar via openbaar vervoer vanaf Amsterdam C.S.

Onze bijeenkomsten

Vaantje

Avondbijeenkomst elke dinsdag van 17.30-19.30 uur

Pastoraal Centrum DNA
(De Nieuwe Augustinus)
Kamperfoelieweg 209
1032 HM  Amsterdam-Noord

Welkom

Rotaryclub Amsterdam-Noord