© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Barneveld

Van harte welkom bij Rotary Barneveld  

Rotary Barneveld is een lokaal betrokken serviceclub met 25 leden, die als doelstelling heeft om dienstbaar te zijn aan de samenleving. Dat doen we met name in onze prachtige gemeente Barneveld, en soms daarbuiten. Met onze kennis en ervaring zetten we lokale projecten op en we ondersteunen projecten financieel. Je kent vast het jaarlijkse evenement ‘Dorpsgolf Barneveld’, dat wordt georganiseerd door de Rotary. Met de opbrengst van dit evenement worden lokale goede doelen financieel ondersteund. Ook steken de leden regelmatig de handen uit de mouwen, bijvoorbeeld bij het Kinderhospice, de Toon Hermans Salon en De Klup.  

Je voelt je direct thuis bij onze actieve Rotaryclub

De Rotary bestaat uit mannen en vrouwen, met uiteenlopende leeftijden en achtergronden: dertigers tot zestigers, ondernemers en mensen in loondienst. Dus, ben je actief en werkzaam in de maatschappij? Kom eens kennismaken! Je ontmoet een gezellige club Barnevelders, die om de week op woensdag tussen 18.00 en 20.00 uur in restaurant Het Schaap bij elkaar komen om een hapje te eten, ervaringen uit te wisselen, inspiratie van goede gastsprekers op te doen en activiteiten voor te bereiden. Daarnaast organiseert Rotary Barneveld regelmatig een bedrijfsbezoek, een borrel of zijn we bij één van de leden thuis. Samenwerking en kennis uitwisselen in een sfeervolle omgeving zorgt ervoor dat de club groeit en bloeit en mooie resultaten weet te behalen. 

Kom eens langs

Wil je meewerken aan een mooier Barneveld? Wil je inspiratie opdoen door een bedrijfsbezoek of interessante sprekers te horen? En investeer je ook graag in een netwerk? Kom eens kennismaken en laat je verrassen. 

Bekijk onze film