© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Ryla 2024

Hoeveelwil jij groeien in 3 dagen?

RYLA 2024 is een activiteit waarbij jonge mensen van 18 tot 25 jaar gedurende een intensief weekend uitgedaagd worden om via inspanning en ontspanning hun leiderschapscapaciteiten te ontdekken en te ontwikkelen; RYLA vindt zijn oorsprong al vele jaren terug in Australië en Amerika. Op 20 t/m 22 september 2024 vindt Ryla 2024 plaats.


Wat is RYLA?

Rotary Young Leadership Award (RYLA) is een wereldwijd programma van Rotary International met als doel jonge (toekomstige) leidinggevenden te trainen en hen bewust te maken van hun talenten. Bevordering van jong leiderschap en bewustwording van de eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid staan centraal dit weekend. Met en van elkaar leren in een groep leeftijdsgenoten met een zeer diverse achtergrond zal er voor zorgen dat een grote diversiteit aan ideeën en oplossingen besproken wordt onder leiding van ervaren workshopleiders. Er zijn coaches waarmee eigen ontwikkelingsvraagstukken besproken kunnen worden.

Het weekend geeft jonge mensen een unieke leerervaring met mensen van buiten de eigen studie- en werkomgeving. Er kunnen maximaal 24 deelnemers worden toegelaten.


Bedrijven

Wij brengen lokale ondernemers graag in contact met jonge talenten in de regio. Rotary Dokkum, Bergum en Leeuwarden organiseren in  september 2024 het RYLA weekend voor enthousiaste jonge mensen. In dit weekend staan samenwerking, bevordering van jong leiderschap en bewustwording van de eigen maatschappelijke verantwoordelijkheid centraal. Doet u ook mee?

Verdere informatie bedrijven....