© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

maandbrief december 2022

(…) We gaan op volle kracht in de richting van 2023 en na de diverse nieuwjaarsbijeenkomsten komt dan ook snel de viering van 100 Jaar Rotary in Nederland dichterbij. (…) Hebben jullie je al aangemeld voor de middagbijeenkomst in het Olympisch Stadion? En voorzitters, zijn jullie er ook bij voor de vaantjes-parade? Het avondprogramma is inmiddels ook toegankelijk voor partners, vrienden en andere belangstellenden. Er zijn maar beperkt kaarten dus bestel ze snel via www.rotary.nl/100/ (…)

Als je al langer lid bent van Rotary en wilt weten wat Rotary voor jou, je club en je omgeving kan betekenen of graag meer informatie over Rotary-onderwerpen wilt krijgen kun je terecht bij het Rotary Leer Instituut (RLI). Elders in deze maandbrief vind je er meer over. De start is in april 2023 en we kijken met elkaar uit naar de start van RLI in D1610. (…)

Ik wens jullie allemaal, samen met hen die je lief zijn, Prettige Kerstdagen, een gezellige en veilige Jaarwisseling en een mooi, inspirerend en liefdevol 2023.

Op naar een feestelijk jaar met veel mooie Rotary activiteiten, bijeenkomsten en allerlei nieuwe uitdagingen op ons pad: Imagine Rotary!

Corine den Baars-Alberts,
Gouverneur D1610 2022-2023

lees hier de hele maandbrief

Steun onze Foundation!

Kies uit de volgende fondsen:

1.     Annual Fund

Hiermee vult u de TRF-districtskas voor de District Grants en Global Grants.

2.     Polio Plus Fund

Hiermee helpt u Polio de wereld uit. 
Uw donatie wordt verdrievoudigd door het Bill en Melinda Gates fonds.

3.     Endowment Fund

Voor legaten met een door u te bepalen doel.

Doneer hier