Hartelijk Welkom bij Rotary Club Diemen

Voor meer informatie
www.rotary.nl/diemen
email: rotarydiemen@gmail.com

RC Diemen

Rotary Club Diemen is een enthousiaste en betrokken rotaryclub.

De club bestaat momenteel uit een klein aantal leden, mannen en vrouwen, met verschillende werk- en levenservaring, die in Diemen wonen en/of werken of dat gedaan hebben.Elke dinsdagavond komen we bij elkaar in Het Wapen van Diemen.

Interesse?

Rotary Club Diemen staat altijd open voor nieuwe leden! Wij vinden een verscheidenheid aan beroepsgroepen belangrijk.Bent u toonaangevend  in uw beroep en heeft u een brede maatschappelijke belangstelling? Neem dan contact met ons op.Wij nodigen u dan graag uit om eens een bijeenkomst bij te wonen. Bel Geert Bakker, secretaris: 0251831851 of 0653763077


Voor meer informatie

www.rotary.nl/diemen

e-mail: rotarydiemen@gmail.com

Acties

Acties

Als leden van de Rotary Club Diemen vinden wij het belangrijk om ons in te zetten voor de regio waarin wij wonen,werken en leven.Elk jaar ondernemen we actie. Zo hebben we o.a.  geld ingezameld voor een ShelterBox waarmee we mensen in rampgebieden rechtstreeks helpen en  ( tezamen met de Rotary Club Amsterdam Arena) voor het befaamde  Only Friends Complex ( een uniek sportcomplex voor kinderen met een beperking ).

Elke zomer helpen we bij de seizoensafsluiting van het wijkcentrum het Noorderlicht in Diemen Noord