© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Club Dordrecht

maandbrief mei 2022

Beste Rotarians,

Met de finish van het Rotaryjaar in zicht krijg ik nog wel eens de vraag of ik al aan het uitbollen ben in mijn gouverneursfunctie. 

Nu ben ik van nature bepaald geen liefhebber van uitbollen, en ik kan u verzekeren dat daar gelukkig ook nog lang geen ruimte voor is.

Mijn clubtournee is nog volop up & running, omdat veel live clubbezoeken wegens de afgelopen winterlockdown zijn opgeschoven. (...) Zo worden er regelmatig nieuwe leden geïnstalleerd, zijn de serviceprojecten weer op stoom en wordt er weer met man en macht gewerkt aan geweldige fundraise-evenementen. Tel daar de succesverhalen bij op over de Week van de Open Clubbijeenkomsten en we hebben uren gespreksstof. Zelf denk ik trouwens dat de Week van de Open clubbijeenkomsten het dalende ledental tot stoppen heeft gebracht en dat we zeer binnenkort hopelijk weer een stijgende lijn kunnen zien. Wat mij betreft een jaarlijks terugkerende hit dus!

(...)

Nog twee prachtige evenementen te gaan in deze meimaand : Het Rotary Festival op zondag 15 mei in Maarssen en de DisCon op zaterdag 21 mei in het Bourgondische IJzendijke.

(...)

In deze nieuwsbrief weer volop nieuws vanuit Rotary International, maar ook landelijk, vanuit het district en vanuit clubs. Deelt u ook uw clubnieuws in de volgende nieuwsbrief? Dan zorgt u zelf ook voor de kruisbestuiving waar we allemaal ons voordeel mee doen.

Veel leesplezier!

Henriët Dees

Gouverneur D1610 2021-2022

Lees hier de maandbrief

agenda Rotary Dordrecht

 

agenda

Rotaryclub Dordrecht

dé club om lid van te zijn!!!