Rotary Club Dordrecht

nieuwsbrief september 2019

De maand augustus is meestal vol gepland met voorbereidingen voor tal van activiteiten, fundraising, projecten realiseren, vergaderingen plannen en de vakantieverhalen met elkaar delen, al dan niet onder het genot van een barbecue!

Loop voor de aardigheid eens door de berichten die op onze website staan. Via strandwandelingen, golven, fietstoertochten, mosselfeest, Rotary Rally, karten en verkoop van de End Poli Now-tulpen zijn we met elkaar bezig om geld binnen te halen voor goede doelen.

Graag vraag ik ook aandacht voor de Inspiratiedag op zaterdag 5 oktober. Naast voorlichting over specifieke Rotary-thema’s, krijgen de jeugdprogramma’s na de lunch speciale aandacht. Iets om niet te missen.

Om elkaar beter te leren kennen worden in september en oktober de Regionaal Bestuurscontact bijeenkomsten georganiseerd. Voor iedere regio is een aparte locatie gevonden. De assistenten-gouverneur zijn volop bezig met de voorbereidingen voor deze interessante avonden. Graag tot ziens bij één of meerdere bijeenkomsten in ons district.

Lees verder

agenda Rotary Dordrecht

 

agenda

Rotaryclub Dordrecht

dé club om lid van te zijn!!!