© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Club Dordrecht

Maandbrief augustus 2023

Maandthema Rotary International: Lidmaatschap en ontwikkeling nieuwe clubs.

De maand augustus is bijna voorbij. Veel Rotarians komen terug van vakantie en starten weer met hele mooie activiteiten in ons District zoals: 

Concert aan de Waal : RC Ridderkerk, Lange Strangetocht: RC Oostburg, GO-classic: RC Middelharnis, Mosselfeest: RC Roosendaal, Benefiet Tour: RC Walcheren, Bikes@Bites: RC Schouwen-Duiveland, Golftournooi: RC Ridderkerk-de Waal en nog veel meer. Kijk in de Rotary app of op de websites voor informatie en aanmelden. Allemaal acties met het doel maatschappelijke organisaties te steunen. 

Het District bruist alleen is het nog niet voldoende om de daling in aantal leden en clubs te stoppen. Hoe krijgen we nog meer mensen enthousiast om te sluiten bij Rotary? Wat is mooier dan samen je kennis en vaardigheden maatschappelijk in te zetten, gecombineerd met vriendschap en netwerken? 

Wij hebben een heel actieve ledencommissie die de club graag adviseert en ondersteunt.  Vraag en zoek contact met commissie ledenbeleid: j.a.verhage@planet.nl  En volg een training via Rotary Leer Instituut. De volgende training staat gepland voor 31 oktober. Meld je aan bij rli@rotary-d1610.nl.  Vol is vol. 

lees hier de hele maandbrief

Rotaryclub Dordrecht

dé club om lid van te zijn!!!