© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Dordrecht
Rotary Magazine
lees hier
100 jaar Rotary in Nederland
bekijk hier het filmpje van D 1610
jaarthema 2023 - 2024
klik hier voor een toelichting
jaarthema 2022 - 2023
klik hier voor een toelichting
word lid van de eerste E-club
lees hier

Rotary Club Dordrecht

maandbrief februari 2023

(…) Het is echter ongelooflijk hartverwarmend hoe de Rotary clubs en individuele Rotarians hebben gereageerd op de oproep om Shelter boxen te doneren. De teller is inmiddels de 675 boxen gepasseerd. Een kort verslag van Shelter Box Nederland is hier te vinden. (…)

(…) We kijken met elkaar terug op een zeer geslaagde kick-off in Amsterdam voor de estafette ter gelegenheid van 100 Jaar Rotary in Nederland. Inmiddels is de bakfiets onderweg, op dit moment nog in Noord-Holland. Op Facebook en dergelijke staan ongelooflijk veel foto’s en terugblikken, net als op onze eigen website https://www.rotary.nl/100/ waar je de avonturen van de bakfiets ook kunt volgen.

100 JAAR ROTARY IN NEDERLAND

De voorbereidingen van de PETS en de Assembly op 31 maart en 1 april zijn in volle gang. (…) Wij hopen velen van jullie te ontmoeten bij Bovendonk in Hoeven.

Ook voor de jongere generatie zijn er allerlei activiteiten: de RYLA op 10 t/m 12 maart uiteraard. Daarnaast zijn er via de Multi District Jeugd Commissie allerlei programma’s waaraan je kunt deelnemen. (…) Kijk eens op de website https://www.rotary.nl/yep/ voor alle mogelijkheden.

YEP

(…) de Discon 2023. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 13 mei te Veere. Binnenkort start de kaartverkoop dus hou de website of de app in de gaten. (…) Hou de datum dus vrij in je agenda, het is zeker de moeite waard.

Imagine Rotary, en help de slachtoffers van de aardbeving. Shelter boxen doneren kan het hele jaar door!

Corine den Baars-Alberts,
Gouverneur D1610 2022-2023

lees hier de hele maandbrief

Rotaryclub Dordrecht

dé club om lid van te zijn!!!