© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Club Dordrecht

maandbrief januari 2022

Beste Rotarians in District 1610,

We zijn al een paar weekjes onderweg in 2022, maar alsnog wens ik u alle goeds toe voor het komende jaar.

Het nieuwe jaar wordt opnieuw één met onbekende uitdagingen. Eén ding is zeker: de laatste loodjes in lockdown- en pandemietijd wegen het zwaarst, toch zeker voor onze mentale gezondheid en ons incasseringsvermogen.

Nu ben ik van nature niet iemand die bij de pakken gaat neerzitten. Positiviteit is immers iets wat je zelf kunt aanwakkeren. Dus let’s go, met positief nieuws waar je als club ook nog eens je voordeel mee kan doen. Juist nu!

We beginnen het jaar met een leuke uitdaging. De District Leden Commissie (DLC)  heeft onlangs een wervelende workshop “Ledenwerving” gegeven. Er werd die avond een Pilot aangekondigd onder de naam “BRUIS”. Alleen al de naam wekt verwachtingen! (...)

Verder doet het mij plezier te kunnen melden dat er meerdere online workshops op de rol staan die u nog tegoed had nadat de Inspiratiedag in november moest worden gecanceld. Elke maand komt een andere workshop aan bod, telkens op een donderdagavond van half 8 tot kwart over 8 en telkens met een expert op zijn/haar terrein. (...)

Ik eindig met een oproep aan alle Club Community commissies om hun serviceproject in te dienen als kanshebber voor één van de Regio Awards. (...)

(...) 

Hartelijke groet,

Henriët Dees

Lees hier de maandbrief

agenda Rotary Dordrecht

 

agenda

Rotaryclub Dordrecht

dé club om lid van te zijn!!!