Welkom op de internetsite van Rotaryclub Dronten

Rotary Inspiratiesessie 2019

De 2019-editie van Dutch Food Week vond plaats van 5 tot en met 16 oktober. Dutch Food Week is hét nationale podium waar voedsel, voedselinnovatie en de voedselproductie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week delen partijen uit de agrifood sector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving. 

Als onderdeel van de Dutch Food Week organiseerde Rotaryclub Dronten i.s.m. de gemeente Dronten op woensdag 9 oktober 2019 in de Aeres Hogeschool een inspiratiesessie met als titel:

“VLEESCH…, OMDAT  SMAKEN NU EENMAAL VERSCHILLEN” voor iedereen die bewust nadenkt over vlees.

Speciale gastspreker deze avond was Jaap Korteweg, beter bekend als ‘de vegetarische slager’.

Mede door de presentatie van Kim Coppes en de 135 gasten in het publiek werd het een boeiende, levendige en inspirerende avond.

Haringparty Dronten

Op donderdag 13 juni 2019 organiseerde Rotaryclub Dronten voor de vierde keer een succesvolle Haringparty Dronten voor het goede doel. Dit evenement voor ondernemend Flevoland werd wederom gehouden op het terras van restaurant De Rede van Dronten op het Meerpaalplein. 

Meer informatie over de komende Haringparty kunt u vinden op www.haringpartydronten.nl. Wellicht overweegt u om dit evenement te sponsoren. Dat kan...neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie.

De opbrengst van de Dronter Haringparty gaat onder andere naar het Geert Popkema Jeugdfond, een initiatief van Rotaryclub Dronten. Het fonds dat lokale en internationale initiatieven ondersteunt voor jeugd tot 21 jaar, op het gebied van cultuur, sport, educatie, muziek en maatschappij.