Welkom op de internetsite van Rotaryclub Dronten

Inspiratiesessie 2019

Betalen we eigenlijk niet te weinig voor een stukje vlees? En is 30% voedselverspilling niet een reden om daar eens mee aan de slag te gaan?

Rotaryclub Dronten presenteert dit jaar wederom een inspiratiesessie. Dit keer over voedsel en voedselverspilling. Zet daarom dinsdag 21 mei 2019 alvast in je agenda.

Van 19.00 uur tot 21.30 uur wordt je ontvangen op een unieke locatie in Flevoland; "Brasserie 2050" naast de vertrekhal van Lelystad Airport.

Keynotespeakers deze avond zijn Krijn Poppe, verbonden aan de Wageningen Universiteit en Laurien Adriaanse van Kromkommer. Inspirerende sprekers met een visie die aanzetten tot bewustwrding en dialoog.

Meld je nu aan op www.ikkom21mei.nl

Haringparty Dronten

Op donderdag 13 juni 2019 organiseert Rotaryclub Dronten voor de vierde keer de Haringparty Dronten voor het goede doel. Dit evenement voor ondernemend Flevoland wordt wederom gehouden op het terras van restaurant De Rede van Dronten op het Meerpaalplein. Voor het proeven van de nieuwe haring en een bijpassend drankje kunt u terecht vanaf 18.30 uur.

Koop nu uw kaarten via www.haringpartydronten.nl of bestel als bedrijf diverse pakketten en steun daarmee het goede doel.

Bieden op het 1e Dronter Haringvaatje kan op de Amerikaanse Veiling. De opbrengst hiervan gaat onder andere naar het Geert Popkema Jeugdfonds. Het fonds dat lokale en internationale initiatieven ondersteunt voor jeugd tot 21 jaar, op het gebied van cultuur, sport, educatie, muziek en maatschappij.