© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
xx

Midzomeravond wandeltocht

Rotaryclub Eindhoven-Zuid organiseerde op zaterdag 22 juni jl. weer de Midzomeravond Wandeltocht voor het goede doel. Het was de vijfde keer dat deze actieve Rotaryclub dit evenement organiseerde. Zelfs in Corona-tijd werd er op een creatieve manier een wandeltocht georganiseerd. Er is ruim € 62.000 euro opgehaald met de Midzomeravond Wandeltocht tegen kanker. De volgende editie is op zaterdag 21 juni 2025!

Noteer dus alvast die datum in je agenda en doe mee aan de Midzomeravond Wandeltocht en laat jouw aanwezigheid tellen. Samen kunnen we het verschil maken. Samen kunnen we een wereld creëren waarin kanker slechts een herinnering is. Verzamel je gezin, familie en vrienden en laat samen een krachtig statement achter in de strijd tegen kanker.

Terwijl de zon langzaam ondergaat en de sterren aan de hemel verschijnen, verlichten wij niet alleen de paden voor jouw voeten, maar ook de weg naar hoop en genezing. Elke stap die je zet, elke kilometer die je aflegt, brengt ons dichter bij een toekomst waarin kanker niet langer een dodelijke dreiging vormt.

Verder informatie volgt in het voorjaar van 2025!