Rotary Gorssel in Ecuador

Plaatsing Rotary Schildje

Ons lid Leo Franke is onlangs met zijn vrouw Marjo op eigen kosten naar Ecuador gereisd om de voortgang van dit laatste projectdeel te bekijken.

 

Nieuwe burgemeester te gast in Gorssel

Burgemeester te gast in Gorssel

De nieuwe burgemeester van Lochem, Sebastiaan van ’t Erve, was onlangs te gast bij de donderdagse bijeenkomst van Rotary Gorssel. Een dertigtal leden en gasten luisterden naar het bestuurlijke – en af en toe ook persoonlijke – levensverhaal van de jonge burgemeester.

 

Club steunt Hospice Zutphen met geld en ‘handjes’

Het Hospice in Zutphen

De leden van Rotary Gorssel zetten zich in voor Hospice Zutphen. In het kader van een driejarige ondersteuningsovereenkomst is onlangs een rookruimte gerealiseerd voor de gasten van het Hospice en voor bezoekers.

 

Rotary zet Riobamba op eigen benen

Schuurtje in aanbouw

Rotary Gorssel heeft deze maand een bedrag van $ 30.000 (circa € 21.000) overgemaakt naar Instituto Carlos Garbay (ICG), een school voor gehandicapte kinderen in Riobamba, een stad in het Zuidamerikaanse land Equador.

 

Kleine moeite, groot plezier

Impressie Winterwonderland

Soms kan een maatschappelijk doel enorm geholpen zijn met een klein bedrag of met een paar uur ondersteuning. Rotary Gorssel werkt daar graag aan mee, zo blijkt uit deze voorbeelden.

 

€ 5000 voor Zorgtuin Gorssel

Jan de Zeeuw (Rotary Gorssel) overhandigt een cheque van € 5.000 aan Evelien van Dort.

Jan de Zeeuw (Rotary Gorssel) overhandigt een cheque van € 5.000 aan Evelien van Dort, met haar man Henk initiatiefnemer van de Zorgtuin in Gorssel. Het betreft