© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Gouda stad
Onze locatie
Wandelen voor Water
Santa Run
End Polio Now
Zusterclub Solingen
Zusterclub Bexhill
Handen uit de mouwen
Hulp bij vaccinatie

Welkom bij Rotaryclub Gouda

Wandelen voor Water 2020

De sponsorloop Wandelen voor Water zou op 25 maart 2020 plaats vinden en was al helemaal voorbereid, maar vanwege de Coronacrisis moesten we het evenement annuleren. Heel erg jammer want meer dan 300 scholieren stonden klaar om sjouwend met zes liter water het sponsorgeld te verdienen voor goed sanitair op Afrikaase scholen. Het is onbekend of deze sponsorloop in 2021 opnieuw zal worden georganiseerd.
Wilt u een indruk van de laatst gehouden Wandelen voor Water? Bekijk de impressie 2019.   

Impressie 2019

WIE ZIJN WIJ?

De leden van Rotary Gouda zijn mannen en vrouwen met diverse zakelijke, publieke en maatschappelijke functies in de lokale gemeenschap. We zijn sterk betrokken bij de maatschappij en willen bijdragen aan een goede samenleving en aan een aantrekkelijke stad Gouda. We investeren in goede doelen, in kennisdeling en in onderlinge vriendschap. We komen wekelijks bij elkaar en ondernemen allerlei acties, vaak samen met anderen. 

Over heel de wereld zijn in ruim 200 landen ongeveer 32.000 Rotaryclubs actief. Wij wisselen veel uit met de Rotaryclubs in Bexhill (UK) en Solingen (DLD).


LEES MEER

Santa Run

Santa Run

Op vrijdagavond 20 december vond de allereerste Santa Run van Gouda plaats. Een grote en ludieke happening. Bjina 600 mensen verkleed als Kerstman dansten en renden drie kilometer voor het goede doel. Onze nieuwe burgemeester opende het spektakel. Na een spetterende warming up trok een bonte stoet door het centrum van Gouda. De binnenstad kleurde even helemaal rood. Er is ruim € 24.000 bijeen gebracht voor de aanschaf van liften waarmee gehandicapten in het zwemband of op een paard getild kunnen worden. De organisatie was in handen van de Goudse serviceclubs  Rotary en JCI.  

Lees meer

Interesse?

Interesse in de Rotaryclub Gouda? Neem eens contact op.