© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Goede doelen overzicht

(Niet limitatief) overzicht van goede doelen welke door Rotary Club Gulpen-Vaals in het recente verleden zijn en momenteel worden gesponsord.

·

2010 - 2015: scholenproject Île de Mar in Senegal: bouw van een middelbare school.

·

2015 - heden: Voedselbank Limburg-Zuid.

·

2015 - heden: Uganda Kitgum Education Foundation (UKEF). Bouw van een lagere school in de provincie Kitgum in Oeganda. De stichting staat onder leiding van Esther Lakot en Ed Grassère uit Vaals.

·

Jaarlijks: sponsoring van het Rotary Handicamp in Houthem St. Gerlach.

·

Jaarlijks: sponsoring van het Rotary Jeugdkamp.

·

Jaarlijkse bijdrage per lid aan de Rotary Foundation voor wereldwijde doelen waaronder End Polio Now.

·

Stichting Un Abrazo para los Amigos.

·

Stichting Vier het leven.

·

Bouw van een boomhut voor een meervoudig gehandicapt kind in Mechelen.

·

Verzorging van kerststukken voor verzorgings- en verpleeghuizen in de gemeenten van het werkgebied van de Rotary Club Gulpen-Vaals.

·

Villa PIP in Gulpen: aanschaf van een speciaal gemaakte elektrische fiets waardoor begeleiders met meervoudig gehandicapte kinderen fietstochtjes kunnen maken.

·

Harmonie St. Petrus Gulpen: bijdrage in de kosten voor deelname aan het Bondsconcours.

·

Sjaak Pach Stichting: bijdrage in de kosten voor het organiseren van een vaarvakantie voor lichamelijk gehandicapte jongeren tot 25 jaar.

·

“Help Kosovo uit de brand”: bijdrage in de kosten van vervoer van een door Nedcar geschonken brandweerauto aan de brandweer van Gjakova in Kosovo.

·

Buitengewone kunst met een Limburgs randje: bijdrage in de kosten van ateliers/dagbesteding voor kunstenaars met een beperking.

·

Stichting Haarwens: deze stichting helpt bij het maken van goede en mooie op maat gemaakte pruiken voor jongeren die een chemokuur hebben moeten ondergaan. Daardoor kunnen betrokkenen blijven deelnemen aan sociale activiteiten.

·

Global Exploration.

·

Muziekdagen Eys.

·

Zorgbureau Talent.

·

Thomashuis in Vaals.

·

Ladiesfair in Kasteel Vliek in Ulestraten, op 14 mei 2017 georganiseerd in samenwerking met de Zuid Limburg - Soroptimist. Opbrengst komt geheel ten goede aan Unicef project Syrische kinderen.

·

………………………………

·

………………………………

Update: 13 november 2021