• ©
  • ©
  • ©
  • Editie 2015
  • Volgende editie 2e paasdag 2019 !
  • ©
  • ©
  • ©
  • _
Welkom op de website van Rotaryclub Haarzuylens

Elfde Tour Unlimited Rally !

Tour Unlimited Rally 
Op zondag 23 september is het zover... Dan vindt de 11e editie van de Rally plaats van Rotary Haarzuylens. Iedereen is van harte uitgenodigd de snelle, exotische of vintage auto`s van onze deelnemers te komen bekijken, maar liever nog nodigen wij u uit om zelf mee te rijden. Deelnemers betalen slechts een bijdrage van 135 Euro om mee te rijden met twee personen. Voor extra passagiers rekenen wij een kleine vergoeding van 30 eur pp. 


De opbrengst van de rally zal ook dit jaar volledig worden besteed aan het goede doel. In samenwerking met de historische vereniging Vleuten-de Meern-Haarzuilens zal het meer dan 50 jaar oude carillon gerestaureerd worden en een mooie plek krijgen op het terrein van Kasteel de Haar. Sponsoren zullen uiteraard speciaal vermeld worden. Wij adviseren zowel deelnemers als sponsoren zich snel aan te melden via:  rchaarzuylens@outlook.com
Inschrijf link

Welkomstwoord

Wij zijn Rotary Club Haarzuylens. 

Wij zijn een enthousiaste club van 21 mannen en 4 vrouwen, die naast het hebben van gezellige bijeenkomsten, zich inzetten voor de samenleving, als een actieve Service Club midden in Leidsche Rijn.

We ontmoeten elkaar elke donderdagavond van 18.30 – 20.30 in het restaurant ’t Wapen van Haarzuylen in het pittoreske dorpje Haarzuylens. Tijdens deze avonden eten we samen en hebben we vaak boeiende lezingen door leden of gastsprekers.

Regelmatige organiseren wij activiteiten om geld in te zamelen. Dit doen wij met: de ‘Tour Unlimited Rally’, de bedrijvenloop ‘De Halve van de Haar’ en de ’Clubquiz’.

Dit jaar staat in het teken van ‘verbinden’: door onderlinge verbinding staan we sterker en kunnen we mooie projecten verwezenlijken.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Neem gerust contact met ons op om meer informatie te verkrijgen of om eens langs te komen om kennis te maken. Dit kan via Henk Den Besten, onze secretaris hdbesten@gmail.com


Hartelijke Groet,

José van de Mispel, Voorzitter Rotary Haarzuylens

Lid worden?

Rally Inschrijven

Voor 23 september zijn er nog plaatsen beschikbaar !


Schrijf je snel in door het (PDF) inschrijfformulier te downloaden, in te vullen en te e-mailen naar rchaarzuylens@outlook.com

Facebook RC Haarzuylens

www.facebook.com/Rotary-Club-Haarzuylens-488224154687976/