• Volgende editie 2e paasdag 2019 !
  • HDI
  • ©
  • ©
  • ©
  • Editie 2015
  • ©
  • Bekijk nu een impressieGa!
  • Ryla 2019: een groot succes!Bekijk de video
Welkom op de website van Rotaryclub Haarzuylens

Halve van de Haar 2019

Halve van de Haar 

Op maandag 22 april 2019, op Tweede Paasdag, zal het startschot worden gegeven voor de start van Kasteelloop De Halve van De Haar 2019!

De Halve van De Haar is een uniek sportief evenement met als hoogtepunt het sprookjesslot, Kasteel de Haar. Lopers rennen langs statige lanen, slingerende waterpartijen, romantische bruggetjes, torens en transen, poorten en ophaalbruggen. Er worden diverse lopen georganiseerd, voor fanatieke hardlopers en sportieve liefhebbers tot jeugdige lopertjes en geïnteresseerde beginners. Voor alle afstanden (halve van De Haar (21 km), de tien van De Haar (10 km), de vijf van De Haar (5 km) en een  Jeugdloop (2 of 1,2 km) is er een prachtig afwisselend parcours samengesteld. De start is in het Kasteelpark en alle deelnemers finishen op de Brink in Haarzuilens.

Wat kosten de VIP startbewijzen?                

De startbewijzen worden per set van 10 stuks aangeboden en kosten € 500.  Per team kunnen 10 personen meelopen. Per persoon kan de afstand zelf worden bepaald. U kunt met meerdere teams inschrijven. Er kunnen zich maximaal 25 teams inschrijven. Individueel lopen kan ook voor 55 euro. Wij delen u dan in een apart team in!  Inschrijvingen voor startnummer met naam dienen voor 1 april te zijn aangemeld!

Wat bieden wij u als team?

Een ontvangst in de Kasteelzaal van Restaurant “Het Wapen van Haarzuylens”, direct gelegen aan de finish, Groepsfoto, meeting point voor vrienden, 2 consumptiebonnen voor besteding in restaurant “het Wapen van Haarzuylens”, Kortingsbon Rob Druppers Running Acadamy, Ontvangst met koffie na afloop, korting massage (optioneel) Dry Fit hardloopshirt als mooie herinnering! Toiletruimte en omkleed- en opslagruimte Startnummer met naam/tijdsregistratie en medaille, Goody-bag

Waar zijn de startbewijzen te bestellen?

Robrecht Heukers 06 – 44 99 04 98 / rchaarzuylens@outlook.com

Of kijk op www.rotaryhaarzuylens.nl en download het inschrijf formulier (linksboven rechts naast het Rotary logo), vul het in en stuur op naar rchaarzuylens@outlook.com 

Welkomstwoord

Wij zijn Rotary Club Haarzuylens. 

Wij zijn een enthousiaste club van 21 mannen en 4 vrouwen, die naast het hebben van gezellige bijeenkomsten, zich inzetten voor de samenleving, als een actieve Service Club midden in Leidsche Rijn.

We ontmoeten elkaar elke donderdagavond van 18.30 – 20.30 in het restaurant ’t Wapen van Haarzuylen in het pittoreske dorpje Haarzuylens. Tijdens deze avonden eten we samen en hebben we vaak boeiende lezingen door leden of gastsprekers.

Regelmatige organiseren wij activiteiten om geld in te zamelen. Dit doen wij met: de ‘Tour Unlimited Rally’, de bedrijvenloop ‘De Halve van de Haar’ en de ’Clubquiz’.

Dit jaar staat in het teken van ‘verbinden’: door onderlinge verbinding staan we sterker en kunnen we mooie projecten verwezenlijken.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. Neem gerust contact met ons op om meer informatie te verkrijgen of om eens langs te komen om kennis te maken. Dit kan via Henk Den Besten, onze secretaris hdbesten@gmail.com


Hartelijke Groet,

José van de Mispel, Voorzitter Rotary Haarzuylens

Lid worden?

Inschrijven Halve van De Haar

Schrijf je snel in door het (PDF) inschrijfformulier te downloaden bovenin de site rechts naast het Rotary logo, in te vullen en te e-mailen naar rchaarzuylens@outlook.com

Facebook RC Haarzuylens

www.facebook.com/Rotary-Club-Haarzuylens-488224154687976/