© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Realisatie kinderboerderij Het Dijkweitje
Het Dijkweitje
Bouwen in de nieuwe wijk Assenrade
1250 tulpen geplant voor actie 'End Polio Now'
1250 tulpen geplant voor actie 'End Polio Now'
Opening culturele fietsroute Moderne Devotie
Een goed gesprek is altijd als koren op ...
samen zoeken met humor, wijsheid en respect
Zichtbaar in de regio
Trots op Hattem en Heerde
_

Rotaryclub Hattem Heerde. Verbinden, verdiepen en vertrouwen.

Activiteiten:

Kom kennismaken met Rotaryclub Hattem-Heerde op donderdagavond 30 maart 2023.

Rotaryclub Hattem-Heerde nodigt iedere geïnteresseerde uit om de wekelijkse clubbijeenkomst bij te wonen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten op donderdagavond 30 maart 2023. >> Lees verderRotary Hattem Heerde biedt covid veilige ontmoetingsplekken aan, aan Woonzorg en verpleeghuis. 


 Kinderboerderij Dijkweitje Hattem is van idee tot realisatie een Rotary project.

Op het moment is er geen nieuws.

Welkom!

Rotary Hattem Heerde is een vriendschappelijke club van ongeveer veertig mannen en vrouwen. We komen in principe wekelijks elke donderdag van 18.00 - 20.00 uur bij elkaar. We eten samen en er staat altijd iets op het programma. Dat kan een clublid zijn die iets vertelt over zijn werk of zijn passie, een gastspreker over een actueel onderwerp, een culturele activiteit of een (bedrijfs)bezoek. 

In onze club vinden we het belangrijk dat je jezelf kunt zijn. Een unieke groep en grote diversiteit aan mensen maar ook waarin sterke banden kunnen groeien. Maar we willen ons ook inzetten voor de samenleving. Samen onze schouders onder bepaalde projecten of goede doelen zetten.  Nieuwsgierig? Neem contact op!

Samen Leven

Het afgelopen jaar werd de wereld stilgezet door de komst van Corona. Daar waar we eerst af en toe nog naar buitenlocaties konden uitwijken, was ook dat al snel niet meer mogelijk. Er ontstonden allerlei ideeën om elkaar te blijven zien, al dan niet via video. Dit seizoen willen we kijken wat mogelijk is en we hebben er zin en volle vertrouwen in. Het thema 'Samen Leven' maakt ons dit jaar bewust van de omgeving om ons heen.

Rotaryclub Hattem Heerde iets voor jou?

Voel je iets voor dienstbaarheid die boven je eigen belang uitgaat? Heb je belangstelling, neem voor een vrijblijvend gesprek contact op.