Het was een mooie dag

9 september:Kindervakantiedag 2019

“Ontzettend bedankt voor deze mooie dag in het roerige leven van mijn lieve pleegdochter! Ze woont pas bij mij en beleeft veel te veel in haar jonge leven. Jullie hebben haar een onvergetelijke middag bezorgd en ik heb genoten van even ruimte. Het voelde als een warm bad. Nogmaals bedankt!”

 

Voorverkoop Badeendjesrace gestart

26 april:Badeendjesrace 2019

Op zondag 19 mei organiseert Rotaryclub Heemskerk-Uitgeest de tweede editie van de Badeendjesrace in de jachthaven van Uitgeest. De race vindt plaats tijdens de Open Watersportdag (19 mei van 11.00 tot 17.00 uur). De opbrengst gaat volledig naar goede doelen in de eigen regio. Bij de race zijn mooie prijzen te winnen, zoals een weekend/midweek op de MeerParel of een dag sloepvaren.

 

Open Avond om trots op de zijn

16 april:Open Avond 2019

Wat een fantastsche avond was het, onze Open Avond. Met een groep van ruim 40 man brachten we een bezoek aan de Noord-Hollandse Bierbrouwerij, waarna we door onze gastheer Mike (Lekker aan de Haven) werden verrast met vier heerlijke kleine gerechtjes en bijpassende biertjes.

 

Rotary lanceert biertje

16 april:bier

Op maandagavond 15 april hebben we tijdens een drukbezochte open avond ons eigen bier gelanceerd: Rotary Innerwheel. De eerste fles is geveild en bracht een mooi bedrag op voor het goede doel.

 

NL Doet - picknicken

25 maart:NL Doet

Op 16 maart deden 11 Rotarians mee aan de Nederland Doet manifestatie. Een kort verslag vind je hier.