Welkom op de website van Rotaryclub Helmond-Regio

Rotaryclub Helmond-Regio

Rotaryclub Helmond-Regio is een van de drie Rotaryclubs die Helmond rijk is. Verder kent Helmond een Rotaractclub (jongeren) en een Past Rotarian Club (senioren). De thuisbasis van Rotaryclub Helmond-Regio is Hotel West-Ende.


Rotaryclubs in Nederland maken deel uit van het wereldwijde netwerk van Rotary International (RAN) dat 530 districten en 34.000 clubs telt. Rotary in Nederland telt ongeveer 500 clubs met in totaal ruim 20.000 leden. Nederland is verdeeld in 7 districten die elk worden geleid door een gouverneur. Rotaryclub Helmond-Regio maakt deel uit van District 1550.

Hotel West-Ende

Drakenbootfestival

Drakenbootfestival Helmond is een jaarlijks terugkerend evenement en is gestart in 2015. Het festival bestaat uit: drakenbootraces, een markt en een muziekfestival. Middels dit evenement worden fondsen geworven waarmee goede doelen ondersteund worden. Bedrijven, verenigingen, sponsoren, vrijwilligers, publiek, etc. kunnen aan dit prachtige evenement deelnemen. Voor 2018 staat het evenement in het eerste weekend van juni gepland. Meer weten:


Volg Drakenbootfestival Helmond op Facebook en op Twitter

Aftermovie 2017
Naar website