© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotary Club Leiderdorp

De zee begint op straat
lees meer...
Ons vaantje
Oekraïnse gastgezinnen in het zonnetje gezet
lees meer...
Koken voor Voedselbank
lees meer...
G-Hockey
lees meer...
3 Octobary
lees meer...
Europa poliovrij
lees meer...
Discon 2023
Discon 2023
WORLD WATER DAY

Welkom bij Rotary Club Leiderdorp


Rotary Santa Run Leiden

Donderdag 15 december 2022: verzamelen op de Vismarkt in Leiden

De Rotary Santa Run is een wandeltocht waarbij de deelnemers in een grote stoet, verkleed als kerstman of kerstvrouw of kerstkind, een wandeltocht maken voor het goede doel.

Lees meer...Ryla 2022

Ook Rotary Club Leiderdorp gaf in oktober 2022 twee jongeren de gelegenheid om een weekend lang met andere jonge professionals te discussiëren over leiderschapsvraagstukken en cruciale keuzemomenten.

Lees meer...

De zee begint op straat

In Leiderdorp zijn de lokale Rotary Club, wethouder Bob Vastenhoud van o.m. Duurzaamheid, Milieu en Ruimtelijke Ontwikkeling en het Milieu Educatief Centrum (MEC) een nieuwe uitdaging met elkaar aan gegaan.

Lees meer...


3 Octobary

De Stichting 3Octobary is een initiatief van de Rotary Clubs van Leiden, Leiderdorp en Oegstgeest. Doel is zelfstandig wonende ouderen uit die plaatsen de gelegenheid te geven nog een keer de 3 oktoberfeesten mee te maken waaraan ze in hun jonge jaren zelf meededen.

Lees meer...

750 bollen voor End Polio Now

In de tuin van de Dorpskerk in Leiderdorp bloeien in het voorjaar van 2023 veel rood-gele tulpen. Dit zijn de End Polio Now tulpen waarmee Rotary Intenational het uitroeien van deze ziekte in de wereld financiert.

Lees meer...

meer activiteiten...