© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Dorpsgolf Leusden

Dorpsgolf Leusden

Dorpsgolf Leusden is een van de fundraisingactiviteiten van Rotaryclub Leusden. Zaterdag 23 september 2023 gaat de derde editie van start.

Golfen door Leusden

Tijdens Dorpsgolf Leusden lopen de deelnemers een parcours van 18 holes verspreid door Leusden. De holes zijn aangelegd op de winkelcentra de Hamershof en de Biezenkamp en elders in tuinen, grasveldjes en winkels. Zo moest op de Hamershof al eens in een toiletpot worden geslagen en op de Biezenkamp in een soeppan worden gemikt.

Het leuke aan Dorpsgolf is dat of je nu actief aan golf doet of nog nooit een golfclub heb aangeraakt, beiden kunnen meedoen aan het evenement.

Filmpje

Klik hier voor een filmimpressie van Dorpsgolf Leusden.

Samen voor Leusden

Dorpsgolf Leusden is een mooi voorbeeld van hoe mooi onze samenleving in Leusden werkt. Echt een dag samen voor Leusden. De holes en deelnemende teams worden gesponsord door het lokale bedrijfsleven. De Rotaryclub helpt mee met het bouwen van de holes bij de bedrijven en winkels en zorgt voor de bezetting van de holes tijdens de dag. Ook leden van de 40+ Club helpen mee het evenement tot een succes te maken.

Actiesite

Kijk voor informatie over Dorpsgolf Leusden op de speciale actiesite: www.dorpsgolfleusden.nl.