© 2021 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Lidmaatschap

Staat bij jou ook ‘Service above Self’? Heb je interesse om samen met ons de schouders te zetten onder projecten voor goede doelen? En is jouw kennis en kunde wellicht een aanvulling op onze club? Maak je interesse aan ons kenbaar via het aanmeldformulier.

Wekelijkse aanwezigheid wordt gewaardeerd, maar is niet verplicht. Actief deelnemen en enthousiast bijdragen aan de projecten, activiteiten en saamhorigheid zijn voor onze club veel belangrijker!

De jaarcontributie van Rotaryclub Monnickendam bedraagt €250. Daarnaast eten we wekelijks gezamenlijk. De kosten voor het eten en drinken zijn voor eigen rekening.

Geïnteresseerd in het lidmaatschap?


Activiteiten

Een clubavond ziet er als volgt uit: na een sociale borrel in de hotelbar, gaan we naar onze eigen zaal waar we gezamenlijk eten. Na afloop van het eten wordt er, tijdens elke clubavond, een interessant onderwerp aangesneden door een spreker. Dit kan een clublid zijn, maar zijn ook vaak externe sprekers die over een breed scala aan onderwerpen hun informatie met ons delen.

Regelmatig worden er door de club activiteiten buiten de deur georganiseerd. Van een bezoek aan een museum en een rondleiding door een stadion, stad of dorp, tot een ‘running dinner’, een avond samen koken, een gezamenlijk bezoek aan een evenement of een activiteit waarbij we met z’n allen lekker de handen uit de mouwen steken.

Daarnaast organiseren we op elke vijfde dinsdag van de maand een activiteit waarbij ook de partners van onze leden welkom zijn. Uiteraard hebben we een speciale dinsdagavond in de week voor Kerst en organiseren we een Nieuwjaarsdiner op de eerste dinsdag in het nieuwe jaar. Eind juni wordt jaarlijks de overdracht van het voorzitterschap van de club met z’n allen gevierd tijdens een zomerborrel.

In de weken van de zomervakantie, waarin veel leden op vakantie zijn, wordt een ‘zomercarrousel’ georganiseerd met de omliggende clubs uit Purmerend en Landsmeer. Ook deze avonden kunnen rekenen op interessante sprekers en gezellige kennismakingen met Rotarians van de omliggende Rotaryclubs.