© 2022 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.
Jan van Ballegooijen; erelid Rc Oosterhout de Warande
Fundraising event 2022; Late Summer Live Jukebox event
Voedseltuin Oosterhout herfst 2022
Bezoek website voedseltuin
Job Xperience 2022 de Bussel
Santarun 2022
Rotary Magazine
lees hier
jaarthema 2022 - 2023
klik hier voor een toelichting

Roger That Inspiratielab Oosterhout

In 2022 is in Oosterhout een Inspiratielab gestart door Paul Thijssen (ervaringsdeskundige), Frank van Opstal (ondernemer) en Bram Stukje (Financieel Adviseur), met steun van Rotary Club Oosterhout de Warande.


Het Inspiratielab is een stoere en plezierige ontmoetingsruimte voor jongeren tussen de 11 en 25 jaar. Iedereen is welkom, bezoekers kunnen zonder afspraak gewoon binnenlopen. Om te relaxen. de batterij op te laden of mee te doen en te leren van anderen. In het Inspiratielab zijn altijd leeftijdgenoten aanwezig die veel van de vragen die jongeren mogelijk hebben kunnen beantwoorden. En als hen dat niet lukt zorgen ze dat we je vragen kunnen voorleggen aan specialisten en ondernemers waar we mee samenwerken.


Meer info over het Inspiratielab, de locatie en openingstijden zijn te vinden op de website: www.inspiratie-lab.nl

Jaarlijkse Oosterhoutse Mantelzorgdag

Rotaryclub Oosterhout De Warande nodigt jaarlijks mantelzorgers uit om een mooie dag door te brengen met gelijkgestemden. De Oosterhoutse Mantelzorgdag vindt meestal plaats in november.

In samenwerking met een aantal Oosterhoutse ondernemers en Gemeente Oosterhout organiseren Rotaryclub Oosterhout de Warande en Surplus deze dag vol inspiratie en ontspanning voor de mantelzorgers.