© 2023 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotaryclub Purmerend Weidevenne


Project: Kerstpakkettenactie 2023

Wellicht bent u nog helemaal niet met de koude kerstmaand bezig! Toch willen wij u wijzen op een paar heel bijzondere kerstpakketten die u nú al kunt bestellen. Voor de jaarlijkse kerstpakkettenactie ‘Do Good, Feel Good’ hebben de samenwerkende Rotaryclubs in de regio Waterland dit jaar in totaal 5 prachtige, feestelijk verpakte kerstpakketten samengesteld met heerlijke kwaliteitsproducten, overwegend afkomstig uit de regio. Er zijn verschillende samenstellingen mét en zonder alcohol.

Wat is het bijzondere aan deze kerstpakketten? Met ieder pakket dat u bestelt, voor bijvoorbeeld uw familie, medewerkers of uw relaties, draagt u bij aan een pakket voor iemand uit de regio die dit verdient. Iemand die door bijvoorbeeld financiële omstandigheden, ziekte, eenzaamheid of verlies van een dierbare een moeilijk jaar heeft gehad.

Verder lezen en bestellen

Project: Rotary Kinderkamp

Al meer dan 10 jaar is RC Purmerend Weidevenne actief betrokken bij de organisatie van het Rotary Kinderkamp (v/h Rotary Vlielandkamp); een vakantiekamp georganiseerd voor kwetsbare kinderen die niet met vakantie kunnen, bijvoorbeeld als gevolg van financiële nood of door bijzondere gezinsomstandigheden. De groepsaccommodatie op Vlieland was niet langer meer beschikbaar en daarom verhuist het kamp in 2023 naar Schiermonnikoog.

Naar de website van Rotary Kinderkamp

Project: Frank & Vrij Bier

Lees het verslag van de ontwikkeling van een alcoholarm biertje, dat wij opdragen aan ons clublid Frank van Batenburg, die in september 2021 plotseling op 56-jarige leeftijd overleed. De opbrengsten van dit project doneren wij aan Stichting Hartekind, die als doel heeft de overlevingskansen van kinderen met een hartafwijking te vergroten en kwaliteit van leven te verbeteren. 

Naar het verslag en bestellen

Nieuwsberichten

Naar alle nieuwsberichten


Over onze club en over wat wij doen

RC Purmerend-Weidevenne is een jonge Rotaryclub. Onze club heeft zich vanaf de oprichting in 2010 ten doel gesteld het wat verouderde imago van Rotary een nieuw elan te geven. Op basis van huidige maatschappelijke inzichten en persoonlijke situaties genieten wij op eigen wijze van onze huidige en toekomstige Rotary ervaring. Want één ding staat vast: Rotaryclub Purmerend-Weidevenne wil graag binnen de verantwoordelijkheden van het lidmaatschap haar eigen koers varen. Blader eens door de sectie 'Wat wij doen' of door het archief in de sectie 'Nieuwsberichten' op deze website om te zien hoe het er in onze club aan toe gaat!


Lid worden van Rotaryclub Purmerend-Weidevenne?
Neem contact met ons op via het webformulier. We vertellen je dan alles over het lidmaatschap en over wat je verder van Rotary wilt weten.


Rotary geeft je de mogelijkheid om met gelijkgezinden uit je omgeving in contact te komen. Het is inspirerend om met mensen met totaal verschillende beroepen en achtergronden te spreken. Samen zet je je in voor maatschappelijke doelen en dat versterkt de onderlinge band. Wij komen tweewekelijks op dinsdag samen in Grand Café Heel Europa te Purmerend. Als lid zul je wel voldoende tijd in Rotary moeten kunnen en willen steken. Dit geldt voor het bezoeken van de clubbijeenkomsten, het vervullen van functies in bestuur of commissies en voor actieve bijdragen op het gebied van de serviceverlening.ANBI

De Stichting Community Services Rotaryclub Purmerend-Weidevenne voldoet aan de eisen die verbonden zijn aan de ANBI-status. Voor de publicatie klik hier