© 2024 Rotary in Nederland.
Alle rechten voorbehouden.

Rotaryclub Purmerend Weidevenne


Feest mee... Dancing for Money

Met veel enthousiasme waren wij begonnen met de organisatie van een feestavond vol glitter, glamour en goede doelen in de sfeer van de jaren '70 en '80. Een ultiem retrofeest in P3 onder het motto Dancing for Money. Helaas bleek de periode van kaartverkoop te kort om ons verkoopdoel tijdig te behalen.

Het feest wordt daarom uitgesteld. En omdat wij in 2025 als club ons derde lustrum vieren wordt het feest daaraan gekoppeld. Ons doel is eerste kwartaal 2025. Houd deze website in de gaten!

Lees meer

Rij mee... Tour Culinaire 2025

Begin 2025 organiseert Rotaryclub Purmerend Weidevenne een spectaculaire tourrit. Rij mee in uw classic car, bijzondere auto of cabrio.  We rijden met maximaal 40 equipes rond Amsterdam een bijzondere route. We volgen stafkaarten uit de jaren 60 en zullen dus bijna geen snelwegen aandoen. Wie de route foutloos rijdt, sprokkelt een heerlijke maaltijd bij elkaar, want langs de route zijn een aantal posten waar een culinaire verrassing wordt uitgedeeld.

Heeft u zich aangemeld voor de in juni 2024 geplande rit? Dan moet u nog even geduld hebben. We nemen persoonlijk contact met u op en laten u niet verdwalen!


Nieuwsberichten

Naar alle nieuwsberichten


Over onze club en over wat wij doen

RC Purmerend-Weidevenne is een jonge Rotaryclub. Onze club heeft zich vanaf de oprichting in 2010 ten doel gesteld het wat verouderde imago van Rotary een nieuw elan te geven. Op basis van huidige maatschappelijke inzichten en persoonlijke situaties genieten wij op eigen wijze van onze huidige en toekomstige Rotary ervaring. Want één ding staat vast: Rotaryclub Purmerend-Weidevenne wil graag binnen de verantwoordelijkheden van het lidmaatschap haar eigen koers varen. Blader eens door de sectie 'Wat wij zoal doen' of door het archief in de sectie 'Nieuwsberichten' op deze website om te zien hoe het er in onze club aan toe gaat!


Lid worden van Rotaryclub Purmerend-Weidevenne?
Neem contact met ons op via het webformulier. We vertellen je dan alles over het lidmaatschap en over wat je verder van Rotary wilt weten.


Rotary geeft je de mogelijkheid om met gelijkgezinden uit je omgeving in contact te komen. Het is inspirerend om met mensen met totaal verschillende beroepen en achtergronden te spreken. Samen zet je je in voor maatschappelijke doelen en dat versterkt de onderlinge band. Wij komen tweewekelijks op dinsdag samen in Grand Café Heel Europa te Purmerend. Als lid zul je wel voldoende tijd in Rotary moeten kunnen en willen steken. Dit geldt voor het bezoeken van de clubbijeenkomsten, het vervullen van functies in bestuur of commissies en voor actieve bijdragen op het gebied van de serviceverlening.ANBI

De Stichting Community Services Rotaryclub Purmerend-Weidevenne voldoet aan de eisen die verbonden zijn aan de ANBI-status. Voor de publicatie klik hier