Hartelijk welkom op de website van Rotaryclub Purmerend-Weidevenne

Uniek boek: bestel hier...

cover boek

Waarom zou je Rotarian willen worden en wat betekent dat nu precies? Wij vroegen onze leden hun beleving bij het Rotarian zijn op schrift te stellen. Zij gaven vanuit hun eigen ervaring aan hoe zij vinden dat Rotary verandert of zou moeten veranderen. Alle verrassende en inspirerende verhalen zijn gebundeld in een uniek boek dat voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Van een zeer persoonlijke introductie voor nieuwe en potentiële leden tot een gift aan onze sponsoren. Het boek kan ook dienen als voorbeeld voor andere Rotaryclubs die het groepsproces in hun club een boost willen geven.

Bestellen

Het Rotary Vlielandkamp

Het jeugdig elan van RC Purmerend-Weidevenne zorgt ervoor dat de club meer dan gemiddeld oog heeft voor projecten waarvan de opbrengst ten goede komt aan de (lokale) jeugd. Zo levert RC Purmerend-Weidevenne een belangrijke bijdrage in de coördinatie van het Rotary Vlielandkamp, een vakantiekamp voor meisjes en jongens die door omstandigheden niet met vakantie kunnen. Bekijk hier een korte film over het Rotary Vlielandkamp. Met dank aan de studentenleiding voor het maken van de beelden en aan De Vertellers B.V. voor het verzorgen van de beeldmontage.

Klik op de button hieronder, dan wordt u naar de website van het Rotary Vlielandkamp geleid...

Meer informatie

ANBI

De Stichting Community Services Rotaryclub Purmerend-Weidevenne voldoet aan de eisen die verbonden zijn aan de ANBI-status. Voor de publicatie klik hier