ROTARY CLUB RAALTE - ACTIEF MIDDEN IN DE SAMENLEVING

ROTARY RAALTE KOETSENTOCHT 2019

Afgelopen zondag is de jaarlijks terugkerende Rotary Koetsentocht (22ste editie) georganiseerd voor de cliënten van Zozijn. In totaal waren er 76 cliënten en begeleiders die meededen. 


Deze keer gebeurt dit onder tropische temperaturen. En dat vraagt extra aandacht voor de conditie van de deelnemers; drinkbekers met dorstlessers zijn bij de hand. Ook wordt er goed gezorgd voor de paarden die voor Het Aangespannen Paard in touw zijn. Het wordt een verrassende tocht met open huifkar door de verkoelende en bosrijke omgeving van Heeten. De deelnemers krijgen zoals elk jaar een lekkere lunch, verzorgd door de vrijwilligers van de manege. Dit jaar met een bijzondere act van Dichterbij-Clown Joop van der Wal vergezeld door Clown Klats. Prachtig waren de, soms kleine, interacties tussen de dichterbij clowns en de cliënten. Met spel en gebruik van geluiden, muziek en attributen maakten ze contact. Met nog een leuke attentie na afloop gingen de deelnemers weer opgewekt huiswaarts.

ROTARY & COVID-19

COVID-19

Beste Rotarians, beste relaties,

Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Dit betekent dat - in overleg met het bestuur - de wekelijkse bijeenkomsten en de overige Rotary-activiteiten tot 1 april aanstaande worden gecanceld. Heel spijtig. Uiteraard zetten we online waar mogelijk en noodzakelijk onze activiteiten voort.

leesverder...

Rotary Club Raalte - Lid worden?

Rotary Club Raalte - Lid worden?