ROTARY CLUB RAALTE - ACTIEF MIDDEN IN DE SAMENLEVING

KOETSENTOCHT 2017

Voor: cliënten en begeleiders ZOZIJN

Met de belangeloze medewerking van de Mennersclub Heeten en Manege Heeten.

Voor de 20e keer stonden zondagochtend de paarden en koetsen opgetuigd en opgepoetst klaar voor de jaarlijkse Koetsentocht voor cliënten en begeleiders van Zozijn. Nadat de leden van Rotary Raalte in hun nieuwe blauwe Rotary overhemden de 75 cliënten met hun begeleiders hadden opgehaald verzamelden ze zich bij Manege Heeten. Op dit startpunt kreeg men eerst een gebakje ter ere van het 20 jarig jubileum. Daarna begon het verdelen van de deelnemers over de verschillende soorten koetsen. Altijd weer een spannend moment totdat iedereen goed zit. Vele  cliënten doen al jaren mee en verheugden zich dan ook WEER op deze tocht.  Nadat het vertrekcommando aan de paarden werd gegeven volgde op deze zonnige zondag  een tocht door de mooie omgeving van Heeten, over zandpaden en smalle wegen. Na terugkomst volgde een gezellig samenzijn met muziek van de Luttenbergse Stroatkjals  broodjes, drankjes en een attentie. Omstreeks  1 uur ’s middags werd iedereen weer thuisgebracht. Dankzij de grote vrijwillige medewerking van alle partijen is het weer een grandioze en feestelijk ochtend geworden.

Voor foto's: https://goo.gl/photos/2fYqPMZF92qRCyQR7


Rotary Club Raalte doet.

Play video

Maak kennis met Rotary Club Raalte of contact ons direct.


ACTIVITEITEN 2016-2017

  • Leden van Rotary Raalte vormen het bestuur van de St. Vrienden van de beiaard. Deze stichting probeert gelden in te zamelen om het bespelen van de beiaard door beiaardier Henk Veldman voortgang te laten vinden.  Ook vriend worden?

            Kijk op www.beiaardraalte.nl

  • Jeugduitwisseling - in 2017 verwachten wij een nieuwe jaarstudent
  • De SANTA RUN op zondagmiddag 16 december was een groot succes. De opbrengst van deze activiteit t.g.v. de Sallandse Kinderen in de Knel heeft maar liefst €11.500 opgeleverd !
  • Sinterklaasactie: Ook dit jaar hebben we weer 400 "Sallandse kinderen in de knel" gelukkig kunnen maken met een Sinterklaascadeau.


Wij steunen ook de raalteruitdaging.nl en St. Leergeld.

                                                                

 


Rotary Club Raalte - Lid worden?

Rotary Club Raalte - Lid worden?